Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 mai ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână ca să atragi fericirea în viața ta. 

Leu - Trebuie să renunți să îți mai faci griji pentru orice lucru mărunt

Uneori nu poți deține controlul asupra tuturor lucrurilor care se întâmplă în viața ta. Uneori nu poți schimba destinul. Însă poți schimba modul în care privești viața și reacționezi la tot ce te înconjoară.

Fecioară - Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Încearcă să te detașezi de trecut, să închizi definitiv ușa și să nu te mai întorci niciodată acolo. Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru sufletul tău - nu îl mai răni, permite-i să se vindece, să uite și să meargă mai departe.

Balanță - Trebuie să renunți la frica de viitor

Toate la timpul lor. Nu te mai stresa pentru ceva ce nu știi dacă se va întâmplă. Încearcă, în schimb, să fii mai atentă la momentul prezent pentru că acesta este cel care îți poate aduce fericirea.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți să te mai stresezi din orice lucru mărunt

Nu mai permite nimănui să te agite; nu mai permite lucrurilor exterioare să îți fure pacea interioară. Nu te mai stresa din orice nimic. Învață să cultivi liniștea în sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc