Setari Cookie-uri

7 Motive convingătoare să iubești femeia Taur

Seducătoare și totodată misterioasă, puternică și totuși delicată, elegantă și totuși îndrăzneață - femeia Taur se remarcă cu ușurință prin prezența sa fermecătoare. Vă invităm să descoperiți cele mai puternice calități din zodiac pentru femeia Taur, pentru care să o apreciem și să ne bucurăm de prezența sa în viața noastră.

Dacă ai o prietenă Taur, mamă sau fiică, soră sau iubită, ești o persoană norocoasă, căci prietenia și iubirea acestei femei sunt fără margini. Atunci când îi pasă de cineva, face tot posibilul pentru a rămâne un sprijin de nădejde, acționând cu empatie, blândețe și altruism.

7 Motive minunate pentru care iubim femeia Taur

Este sinceră, dar empatică

Se spune că adevărul doare, însă adevărul rostit cu blândețea și grija unei femei Taur nu va fi niciodată dureros. Femeia Taur știe să fie sinceră, păstrând diplomația, învârte cuvintele pentru a spune ceea ce simte sau crede, însă fără a-i răni pe ceilalți. Este atentă și delicată, iar atunci când cauți un sfat cu adevărat sinceri, o poți întreba. De fapt, o poți întreba orice, căci nu te va ignora niciodată dacă i-ai câștigat afecțiunea.

Citește și:

Alături la drum lung

Femeia Taur își deschide greu inima, însă odată ce i-ai cucerit sufletul, sentimentele sale sunt puternice și statornice. Femeia Taur este loială și devotată prieteniilor sale și familiei, luptă pentru relațiile sale și nu lasă niciodată rutina sau întâmplările negative să îi erodeze legăturile prețuite. Este un prieten pe viață și o parteneră de încredere.

Horoscop Femeia Taur - caracteristicile zodiei si descriere Foto: Angelina Egorova/shutterstock.com

Este veselă și optimistă

Arareori vei auzi că o femeie Taur se plânge. Și aceasta nu pentru că ține doar pentru ea suferința și gândurile negative, ci pentru că în general nu are astfel de gânduri. Este o persoană veselă, iubește distracția și călătoriile. Poate nu va spune cele mai bune bancuri, însă cu siguranță știe să extragă tot ce este mai bun și mai frumos din viață. Da, ea chiar este un maestru al emoțiilor pozitive, apreciind întotdeauna partea plină a paharului.

Citește și:

Este sofisticată

Așa cum spuneam mai sus, lângă femeia Taur înveți să redescoperi bucriile simple ale vieții... dar într- manieră un pic sofisticată. Femeia Taur are un stil aparte, o eleganță și o senzualitate care o caracterizează, având totodată anumite pretenții de la viață și de la ceilalți. Nu va accepta niciodată un mediu care nu îi este prielnic, un limbaj cu care nu armonizează sau un comportament care îi displace.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc