Setari Cookie-uri

7 Motive convingătoare să iubești femeia Taur

Seducătoare și totodată misterioasă, puternică și totuși delicată, elegantă și totuși îndrăzneață - femeia Taur se remarcă cu ușurință prin prezența sa fermecătoare. Vă invităm să descoperiți cele mai puternice calități din zodiac pentru femeia Taur, pentru care să o apreciem și să ne bucurăm de prezența sa în viața noastră.

Este o femeie puternică, ce se ține de cuvânt

Femeia Taur face foarte rar promisiuni, însă atunci când le va face, acestea vor fi fost foarte bine cântărite. Nu își va încălca vreodată cuvântul dat, oricât de mare este sacrificiul. Reușește să se țină de cuvând, fiind totodată și o persoană foarte hotărâtă și determinată, cu o voință de fier și o răbdare incredibilă.

Este tandră și romantică

Partenerul unei femei Taur se simte cucerit în fiecare zi, pentru că aceasta consideră că oricând este cel mai bun moment să își răsfețe alesul inimii. Așadar acesta va fi adesea surpins cu mici cadouri, cine romantice, escapade și călătorii – tot felul de suprize pe care femeia Taur le pune la cale. Lângă aceasta nu te vei plictisi, nu vei cunoaște rutina și da, iubește mâncarea, pe care o și gătește ca un adevărat chef.

Citește și:

Este foarte calculată

Deși se spune că femeia Taur este materialistă, noi am spune mai degrabă că este o femeie calculată, atentă cu cheltuielile, pricepută la organizarea unui buget astfel încât să obțină cât mai multe avantaje din cheltuirea banilor. Chiar și cu un buget mic, femeia Taur poate muta munții. Însă nu va rămâne mult în această situație, căci este foarte muncitoare și perseverentă, reușind să găsească soluții pentru a scoate bani și din piatră seacă, dar pe cele mai etice căi. Nu va apela niciodată la înșelăciune sau minciună și nu se va teme de muncă sau de greutăți.

Dacă ai o femeie Taur în viața ta, prețuiește-o!

Foto articol: ladyphoto/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc