Setari Cookie-uri

Horoscop 13 mai 2021: Jupiter în Pești deschide sacul norocului și deblochează relațiile

Luna mai 2021 este interesantă din punct de vedere astrologic, aducând numeroase evenimente cu ecou în viațanoastră, cum ar fi schimbările lui Jupiter ce petrece mai puțin timp decât de obicei în zodia Pești, Mercur retrograd, eclipsa de Lună și așa mai departe. Vă invit să descoperiți ce se întâmplă începând cu 13 mai din punct de vedere astral și ce așteptări ar trebui să avem de la această perioadă în care Jupiter tranzitează zodia Pești.

Nu întâmplător am ales să punctăm intrarea lui Jupiter în Pești, căci este o perioadă cu multe vești bune în care merită să ne concentrăm energia și eforturile pentru a reuși în planurile noastre.

Jupiter în Pești din 13 mai 2021

Jupiter prezintă o vibrație specială, este al doilea guvernator în Pești și va rămâne aici preț de câteva luni. De obicei, Jupiter tranzitează fiecare zodie timp de 12 luni. Doar că anul acesta Jupiter tranzitează două zodii, Vărsătorul – timp de 8 luni și jumătate, și Pești, celelalta parte. Jupiter se simte fericit în casa lui din Pești și, împreună cu Luna Nouă, ne îndeamnă să vedem viața din unghiul roz, să descoperim partea plină a paharului și să savurăm micile bucurii ale vieții.

Citește și:

Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, așa că atunci când se mută într-o nouă parte a zodiacului, avem tendința de a simți valurile acestei mutări în toate planurile vieții noastre.

Având în vedere că acest tranzit aduce, poate, cele mai bune vești ale lunii mai, îl putem considera ca fiind poate și cel mai important pentru noi, căci este timpul să ne facem deja planurile, ca din ziua de 13 mai să începem toate activitățile pe care le considerăm focusate pe dorințele și visurile noastre.

horoscop 13 mai 2021 jupiter in pesti

Foto: sdecoret/ shutterstock.com

Așadar, fiecare dintre noi își poate revizui strategia financiară de exemplu, poate deja să își facă CV-ul dacă dorește să găsească un job nou, poate începe înscrierile la un curs, ori poate demara planul pentru propria afacere. De asemenea, crearea unei liste pentru viitoare parteneriate poate fi de ajutor. Cu alte cuvinte, este timpul să ne hotărâm ce anume vrem să realizăm în viitorul apropiat și să ne pregătim temeinic, căci astrele ne oferă noroc și oporunitati, dar, cum zice și proverbul românesc, nu ni le bagă și în traistă.

Citește și:

Jupiter este doar temporar în Pești. Jupiter devine retrograd în iunie și apoi se mută înapoi în Vărsător în iulie. Cu toate acestea, aceste 2 luni și jumătate de Jupiter în Pești sunt o cursă excelentă pentru 2022, când Jupiter se mută pentru un timp îndelungat în Pești.

Vestea minunată despre acest tranzit este că Jupiter se aflăla el acasă în Pești, așa că se simte grozav aici, la fel și noi. În Pești, Jupiter poate fi la fel de înțelept, spiritual și de liber pe cât dorește.

Aceasta se traduce în viețile noastre prin împlinirea spontană a dorințelor noastre, adică tocmai ne gândim și plănuim ceva, că soarta și aranjează lucrurile pentru ca gândurile și dorințele noastre să devină realitate.

Citește și:

În plan spiritual, suntem îndemnați să devenim mai toleranți la nevoile celorlalți, să devenim mai tandri și mai pașnici, să nu ne lăsăm ghidați de impulsivitate și să căutăm să ne restabilim echilibrul interior. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc