Setari Cookie-uri

Horoscop 13 mai 2021: Jupiter în Pești deschide sacul norocului și deblochează relațiile

Luna mai 2021 este interesantă din punct de vedere astrologic, aducând numeroase evenimente cu ecou în viațanoastră, cum ar fi schimbările lui Jupiter ce petrece mai puțin timp decât de obicei în zodia Pești, Mercur retrograd, eclipsa de Lună și așa mai departe. Vă invit să descoperiți ce se întâmplă începând cu 13 mai din punct de vedere astral și ce așteptări ar trebui să avem de la această perioadă în care Jupiter tranzitează zodia Pești.

De asemenea, acest tranzit ne aduce optimism și determinare, vom simți că putem muta munții și că viața noastră devine cu adevărat mai bună și mai frumoasă. Tot în această perioadă se pot rezolva probleme mai vechi, poate care sunt legate de acte, moștenire, partaj sau alte situații care implică, de obicei, relații interumane.

Jupiter ne aduce expansiune și abundență, pornind însă de la planul spiritual. Ne aduce împlinire și bucurie, gânduri limpezi, sinceritate și conectare cu natura și cu ceilalți. Este un timp propice împăcărilor și restabilirii unor relații mai vechi, stinse poate de timp sau de unele tensiuni.

De asemenea, creativitatea noastră este stimulată de acest tranzit, astfel că vor fi favorizați toți cei care au activități ce necesită creativitate, idei noi, schimbări de direcții.

Citește și:

Jupiter va reveni în Pești curând, urmând să tranziteze zodia și în anul 2022, de aceea această perioadă este pregătitoare și este recomandat să încercăm să obținem tot ce este mai bun în tot acest timp.

Foto articol: vectorfusionart/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc