Setari Cookie-uri

Cele 5 evenimente astrologice care ne întâmpină la final de mai: cum să le trăim în favoarea noastră

După cum ați aflat deja din articolele precendente, luna mai este foarte încărcată din punct de vedere al evenimentelor astrologice și al situațiilor zodiacale mai rare, dar totodată foarte interesante și promițătoare. Este o lună minunată din care am străbătut puțin peste jumătate, iar ce ne așteaptă în continuare poate reprezenta un plus de bine pentru noi, dacă ne folosim înțelept oportunitățile.

Iată care sunt principalele evenimente astrologice din a doua jumătate a lunii mai și cum ne influențează acestea:

19 mai 2021: Soarele în cuadratură cu Jupiter

Între 18 și 24 mai primim o intensă energie astrală, vom simți că putem muta munții, avem entuziasm și o extraordinară putere de muncă, de concentrare și atenție. Putem observa că reușim să realizăm în această perioadă cât am fi reușit în săptămâni.

Atenție însă la promisiuni: nu vă hazardați să promiteți mai mult decât puteți face. Fiți foarte atenți la detalii și încercați să mizați pe ce puteți realiza prin propriile puteri, fără a apela la alte persoane.

20 mai 2021: Soarele intră în Gemeni

Începe o perioadă de câteva săptămâni în care domină energia învățării, a memorării, a studiului. Este o perioadă foarte bună pentru învățare, pentru cursuri sau aprofundarea unor informații, pentru scrierea unei cărți.

Citește și:

Mai mult decât atât, tot în această perioadă este favorizată comunicarea, așadar vom îmbunătăți relațiile noatre cu ceilalți, cu prietenii și membrii familiei, dar avem oportunitatea să negociem cu succes contracte. Așadar, daca aveți programate întâlniri de afaceri, încercați să nu le amânați, căci veți avea șanse mari de succes în tot ceea ce vă propuneți.

Atenție însă la impulsivitate, căci este posibil să simțiți că vă enervați repede în această zi. Păstrați-vă calmul și nu spuneți cuvinte pe care să le regretați mai târziu, mențineți-vă focusul pe ceea ce doriți să obțineți și pe modul în care doriți să ajungeți la rezultatele propuse și totul va fi bine.

soarele in Gemeni horoscop mai 2021 Foto: SHIK_SHIK/shutterstock.com

Citește și:

23 mai 2021: Saturn retrograd

În 23 mai Saturn intră în mișcarea să retrogradă anuală și ne pune sub lupă relațiile. Vom învăța din propriile greșeli, vom descoperi ceea ce este cu adevărat important între noi și vom completa deciziile luate cu doar câteva zile mai devreme, pe 17 mai, când Soarele din Taur formează un trigon cu Pluton. Este timpul să fim sinceri cu noi și să acționăm prin adevăr, sinceritate și fermitate, căci greșelile sau ezitările ne pot fi sancționate astral. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc