Setari Cookie-uri

Cele 5 evenimente astrologice care ne întâmpină la final de mai: cum să le trăim în favoarea noastră

După cum ați aflat deja din articolele precendente, luna mai este foarte încărcată din punct de vedere al evenimentelor astrologice și al situațiilor zodiacale mai rare, dar totodată foarte interesante și promițătoare. Este o lună minunată din care am străbătut puțin peste jumătate, iar ce ne așteaptă în continuare poate reprezenta un plus de bine pentru noi, dacă ne folosim înțelept oportunitățile.

26 mai 2021: Eclipsa de Lună în Săgetător

Eclipsa de Lună în Săgetător din 26 mai este o raritate astrologică. Săgetătorul este un semn asociat credinței și convingerilor, dar și acțiunii, dreptății. Unii dintre noi pot simți că parcurg o perioadă de criză interioară, o perioadă de incertitudini, nelămuriri, ceață în gânduri. Nu este recomandat un nou început acum sau o ruptură (în relații, parteneriate, întrerupere de studii), ci mai degrabă vă puteți canaliza energia pentru a finaliza proiecte rămase restante sau pentru a va împlini unele promisiuni față de propria persoană sau față de cineva la care țineți cu adevărat.

Încercați să evitați certurile și discuțiile în contradictoriu în această perioadă.

Citește și:

Deși se resimte puternic de către fiecare, această Eclipsă de Lună are totuși efecte benefice, forțându-ne să ieșim dintr-un confort interior și să facem un pas înainte în rezolvarea problemelor noastre.

Luna mai se încheie cu Mercur retrograd

Ei bine, după atâtea valuri astrologice, iată că luna mai se încheie cu retrogradarea planetei Mercur, aspect ce va influența cu precădere zodia Gemeni, însă va avea un ecou pentru noi toți. Este a doua retrogradare importantă a lui Mercur în anul 2021 și ne îndrumă către tact, diplomație și discreție în comunicare.

Totodată este o perioadă în care ne este stimulată latura creativă, astfel că putem avea idei strălucite care, chiar dacă nu capătă contur imediat, este posibil ca mai târziu să prindă viață.

Citește și:

Ne este susținută intuiția, dar și pueterea spirituală. Vom avea furtuni emoționale pe care le putem traversa cu bine dacă ne menținem calmul și ne controlăm impulsivitatea.

Foto articol: Jozef Klopacka/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc