Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care NU pot fi mințite

Fiecare zodie prezintă calitățile sale incontestabile, iar în tot zodiacul distingem unii nativi care prezintă un al șaselea simț când vine vorba despre detectarea minciunilor. Aceștia prezintă o intuiție dezvoltată și un spirit de observație ascuțit, detectând adesea involuntar micile gesturi, inflexiunea vocii și alte detalii care trădează un mincinos. Vă invităm să descoperiți care sunt cele 5 zodii ce nu pot fi mințite!

Mai mult decât atât, dacă unele zodii sunt mai tolerante în fața neadevarului, altele pot avea reacții destul de radicale atunci când descoperă că au fost mințite. Dacă aveți prieteni, memebrii ai familiei, frați sau alte cunoștințe născute în zodiile de mai jos, vă sfătuim să nu încercați să-i păcăliți, căci situația poate să nu se termine cu bine.

Top zodii care nu pot fi mințite

Gemeni

Nativii Gemeni au un spirit de observație ascuțit și o intuiție de invidiat, așadar vor bănui imediat lipsa de sinceritate. Mai mult decât atât, inteligența și curiozitatea caracteristică îi ajută să pună întrebările cele mai potrivite, care pun în bucluc orice persoană ce încerca să îi ducă de nas.

Totuși, odată ce au înțeles că sunt duși cu zăhărelul, nativii au toleranță față de ceilalți, analizează motivele minciunii și mai ales dacă este vorba despre celebra minciună cu intenții bune. În general, Gemenii reacționează prin umor și sarcasm în fața minciunii, așadar replica lor s-ar putea să usture, însă nu vor face o tragedie din situația neplăcută în care se află.

Citește și:

Fecioară

Dacă ai de gând să minți un nativ Fecioară, gândește-te de două ori. Acești nativi, prin natura lor, nu se concentrează asupra ansamblului, ci asupra detaliilor, care sigur vor fi insuficiente în minciuna pe care o pui la cale. Mai mult decât atât, cu inteligența și logica lor incredibilă, acești nativi vor simți imediat dacă firul poveștii e nesigur, dacă persoana care povestește se fâstâcește sau dacă ceea ce aud nu este în concordanță cu adevărul lor interior.

Ceea ce trebuie să știi este că un nativ Fecioară nu vrea să îți demonstreze nimic dacă îl minți, așadar nu va încerca nici să îți arate că știe că îi spui verzi și uscate, nici să îți demonstreze adevărul. Din acest punct de vedere, poți simți cum deodată nativul Fecioară s-a indeprtat de tine, fără să îți spună un motiv anume, e pur și simplu decizia lui. De aceea, dacă te gândești la minciuni nevinovate, mai bine renunți și îți asumi adevărul, decât să pierzi prietenia unui nativ Fecioară.

Citește și:

zodii care nu pot fi mintite: scoprion Foto: Drazen Zigic/ shutterstock.com

Scorpion

Nativii Scorpion pot ști că urmează să îi minți înainte de a auzi un cunvant. Ei repreaza de la distanță intențiile celor din jur, având o intuiție sporită și o putere de a înțelege oamenii pe care o capătă involuntar. Când deja ai început să vorbești, ei pot urmări atent tot ceea ce spui. Interesul prea sporit al unui nativ Scorpion când încerci să faci o situație a părea banală sau o întrebare atât de în amănunt încât pentru câteva secunde te lasă fără replică demonstrează că nu ai nicio șansă să minți un Scorpion.

Ba mai mult, îți poate întreba prietenii sau găsește metode de a testa adevărul la care este greu să te gândești, căci mintea lor isteață găsește imediat punctele slabe din povestea ta inventată.

Citește și:

Nativii pot reacționa impulsiv, îți pot divulga minciuna și altora, nu sunt dispuși să ierte persoanele care au încercat să le înșele încrederea. Și că tot vorbim de încredere, aceasta este și așa foarte greu de câștigat în fața unui Scorpion, astfel că, atunci când o pierde, este dureros pentru acesta. Nu te va ierta!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc