Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care NU pot fi mințite

Fiecare zodie prezintă calitățile sale incontestabile, iar în tot zodiacul distingem unii nativi care prezintă un al șaselea simț când vine vorba despre detectarea minciunilor. Aceștia prezintă o intuiție dezvoltată și un spirit de observație ascuțit, detectând adesea involuntar micile gesturi, inflexiunea vocii și alte detalii care trădează un mincinos. Vă invităm să descoperiți care sunt cele 5 zodii ce nu pot fi mințite!

Capricorn

Organizați, tacticoși, meticuloși, direcți și mereu întrebători, nativii Capricorn sunt sceptici de fel, cu atât mai mult în fața unei povești inventate. Odată ce au simțit minciuna, îi vezi cum își ridică ochii atent spre cel cu imaginație bogată, îl studiază, mai pun o întrebare ici-colo și apoi tac ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Ei, ca și când, căci de fapt Capricornii au înțeles că li se vând gogoși, însă nu comentează situația, ci își trag singuri concluziile, trecând peste eveniment ca peste o nouă „lecție învățată”.

zodii care nu pot fi mintite: capricorn Foto: polkadot_photo/shutterstock.com

Pești

Nativii Pești sunt profesorii zodiacului în ceea ce privește detectarea minciunii. Aceștia pot înțelege și formele foarte reușite de manipulare, înțeleg tehnicile din spatele profesioniștilor care vor să convingă și clădesc discursul și strategia pe minciună. Sunt maeștri nu doar în a observa manipularea și minciuna, ci și în a intui motivele din spatele acestora, scopurile sau persoanele terțe, acelea care spun o minciună pentru că și ele au crezut-o la rândul lor.

Citește și:

În ceea ce privește reacția lor în față minciunii, aceasta diferă de la situație la situație. Pot părea indiferenți dacă este vorba despre o persoană care nu este foarte importantă pentru ei (deși nu o vor uita niciodată și o vor așeza în tabăra celor în care nu vor avea încredere și cu care nu vor colabora), fie vor avea o recatie promptă, intensă, chiar radicală dacă mincinosul se numără printre persoanele la care țineau.

Minciuna venită din partea unei persoane dragi îi rănește cu adevărat pe nativii Pești, așadar recomandarea noastră este să le spuneți adevărul, oricât de neplăcut ar fi. De multe ori puteți avea surpriza ca nativul Pești să fi alfta deja adevarul și vă așteptă versiunea.

Foto articol: Gorynvd/shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc