Setari Cookie-uri

Noroc sau ghinion la BANI? Cum îți afectează Mercur Retrograd zodia în plan financiar

De Mercur retrograd am auzit cu toții, îl asociem cu ghinioanele sau provocările care întrec orice previziune, însă nu întotdeauna efectele retrogradării acestei planete sunt negative. Vă invităm să descoperiți cum ne influențează Mercur retrograd în plan financiar, în funcție de zodie.

Săgetător

În aceste situații când Mercur retrogradeaza aveți tendința să fiți mai împrăștiați, mai dezorganizați, iar intervențiile pe care le faceți la locul de muncă sau în afaceri pot îngreuna și mai tare lucrurile. De aceea, poate că cel mai bun sfat ar fi să încercați să lăsați lucrurile să evolueze de la sine, iar voi să fiți foarte atenți la cheltuieli.

Capricorn

Este afectat în special planul relațiilor și al colaborărilor, iar în plan financiar ecoul corespunde parteneriatelor, noilor proiecte și cadrului legal. Prin urmare trebuie să fiți atenți să nu încălcați litera legii și să fiți atenți la modul în care comunicați cu partenerii de afaceri sau cu șefii, căci probleme aparte pot să apară în relațiile cu autoritatea (șefi, poliție etc.).

Citește și:

planeta mercur: influente astrologice mercur retrograd Foto: Elena11, Shuterstock

Vărsător

Planul financiar nu suferă modificări importante, însă pot exista ecouri în privința banilor. Această pentru că cel mai afectat rămâne planul emoțional, cu influențe puternice datorate retrogradării lui Mercur. Este o perioadă în care vă veți concentra pe relațiile cu cei dragi, cu familia, cu prietenii, iar dezamăgirile pot duce fie la o încetinire a muncii, fie la scăderea motivației în afaceri sau chiar la cheltuieli compulsive.

Pești

Mercur retrograd aduce furtuni emoționale și în gânduri, parcă totul este tulbure, motivația se mai pierde, lucrurile par mai greu de făcut, speranța pare să nu mai fie la fel de vie. Partea negativă a lucrurilor devine mai vizibilă, se simte mai intens și poate înfrâna deciziile. Este o perioadă în care e recomandat să va îndreptăți spre activități relaxante, recreative, care alungă stresul, anxietatea ori depresia, care vă încarcă cu energii pozitive și vă mențin zâmbetul larg pe buze. E timpul să va întâlniți mai mult cu prietenii, să participați la petreceri, să ieșiți la spectacole, pentru că restul lucrurilor par să scape de sub control, iar banii... rămân o surpriză în această perioadă. Măcar să rămâneți cu bucuriile vieții!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc