Setari Cookie-uri

Noroc sau ghinion la BANI? Cum îți afectează Mercur Retrograd zodia în plan financiar

De Mercur retrograd am auzit cu toții, îl asociem cu ghinioanele sau provocările care întrec orice previziune, însă nu întotdeauna efectele retrogradării acestei planete sunt negative. Vă invităm să descoperiți cum ne influențează Mercur retrograd în plan financiar, în funcție de zodie.

Leu

Planul financiar al nativilor Leu poate fi afectat doar atunci când iau decizii din mândrie și orgoliu, situații care sunt potențate în perioada de retrogradare a lui Mercur. Pot pierde parteneriate sau diverse oportunități financiare în această perioadă, când emoțiile lor și impulsivitatea pot fi exagerate.

Fecioară

Mercur retrograd pare să îi avantajeze pe nativii Fecioară când vine vorba de bani. Este o perioadă în care aceștia analizează mai atent, meticulos și cu răbdare oportunitățile financiare pe care le au sau pe care le pot dezvolta. Unde pot întâlni blocaje însă este zona încasărilor, astfel că le pot fi întârziate plăți sau amânată semnarea unor contracte.

Horoscop Mercur retrograd pentru fiecare zodie Foto: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Citește și:

Balanță

Mercur retrograd îi afectează pe nativii Balanță tocmai în zona echilibrului sau a comunicării. Așadar, în ceea ce privește banii, pot să apară blocaje în comunicarea cu ceilalți și în parteneriate, pot fi înțeleși greșit și se pot isca conflicte chiar și atunci când nu este cazul. Mai mult decât atât, pot să apară pierderi financiare din neatenție sau se pot bloca tocmai banii sau proiectele pe care contau, cele de bază (amânarea unui proiect, întârzierea salariului etc.).

Scorpion

Nativii Scorpion devin parcă prea atenți atunci când Mercur este retrograd. Sunt atenți la detalii, evaluează riscuri, dar pot interpreta greșit unele vorbe inofensive ale partenerilor de afaceri, iar unele riscuri le pot considera mai mari decât sunt. Astefel că este posibil să nu ia unele decizii benefice în această perioadă, să le amâne prea mult, exagerând riscurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc