Setari Cookie-uri

Horoscop iulie 2021: previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie

Pregătiți-vă cu toate resursele: urmează o lună minunată din punct de vedere astrologic. Horoscopul lunii iulie ne aduce multe vești bune, farmec și noroc, motivație și voie bună. Citiți previziunile astrologice complete pentru fiecare zodie în parte.

Rac: Horoscop Iulie 2021

În luna iulie nativii Rac sunt predispuși la exagerare. Fie au tendința să se laude prea mult, fie vor hiperboliza problemele financiare cu care se confruntă, fie vor critica prea mult o relație de prietenie – cert este că percepția lor poate fi exagerată.

De aceea, sfatul astrologului este spre moderație, spre echilibru și spre calm. Cei care au decizii importante de luat, le pot amana cât mai mult, până li se clarifică și li se liniștesc gândurile.

În plan amoros continuă aceeași tendința de exagerare: fie vor duce prea departe planul vestimentar, fie vor interpreta mesajele partenerului, fie par a fi nemulțumiți de orice.

În realitate, cei mai mulți dintre nativi nu au motive atât de serioase pentru a analiza cu atâta ardoare un dezechilibru din viața lor. De aceea, cu răbdare și moderație pot trece mai ușor această perioadă.

Citește și:

Leu: Horoscop Iulie 2021

Nativii Leu sunt mânați de simțul dreptății în această perioadă, așadar este posibil să încerce să le dovedească realitatea de sub nas chiar și celor care nu doresc să o vadă, cum ar fi... șefii lor. Așadar pot isca unele discuții în contradictoriu și tensiuni, însă totodată vor fi greu de contrazis, argumentele lor fiind solide și în conformitate cu realitatea pe care o trăiesc. Pot suferi însă schimbări radicale, ca urmare a reacțiilor dezechilibrate ale celor din jurul lor.

În dragoste sunt înflăcărați, emoțiile lor ating cote maxime, trăiesc intens, iar partenerul de viață este luat prin surprindere de comportamentul leilor. Reușesc să intensifice atracția în cuplu, să pipereze intimitatea și să guste puțină adrenalină alături de persoana dragă.

Citește și:

Cei singuri vor cuceri ușor posibilii parteneri și pot trăi o aventură plină de neprevăzut. Cei mai norocoși își vor întâlni sufletul pereche în această lună.

horoscop iulie 2021 previziuni astrologice complete Foto: Gordana Sermek/shutterstock.com

Fecioară: Horoscop Iulie 2021

Pe plan profesional, astrele aduc noroc, evoluție, dezvoltare în această lună. Așadar, nativii Fecioară se pot bucura de aprecierea unor reușite mai vechi, care la acea dată păreau trecute cu vederea, pot fi avansați în funcție, pot semna o colaborare importantă cu propria afacere sau pur și simplu pot avea noroc în câștiguri venite din zone nemuncite (catiga la jocuri de noroc, află că vor primi o moștenire, participa la un interviu din curiozitate și sunt angajați pe un post foarte bine plătit etc.).

În plan sentimental, nativii au nevoie de liniște, de calm. Pot cere chiar un timp doar pentru ei, în care au nevoie să se reculeagă, să se gândească la propriile lor valuri emoționale, să contempleze la cine sunt și cine își doresc să devină. Dacă partenerul este înțelegător, vor trece fără prea mari bătăi de cap peste această perioadă.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc