Setari Cookie-uri

Horoscop iulie 2021: previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie

Pregătiți-vă cu toate resursele: urmează o lună minunată din punct de vedere astrologic. Horoscopul lunii iulie ne aduce multe vești bune, farmec și noroc, motivație și voie bună. Citiți previziunile astrologice complete pentru fiecare zodie în parte.

Balanță: Horoscop Iulie 2021

Nativii Balanță au un chef nebun de vacanță, de lenevit fără griji, poate și de a cunoaște oameni noi, deși au nevoie în special de liniște și relaxare. Visează cu ochii deschiși la concediu și deja fac demersurile necesare pentru perioada zilelor libere.

Cu toate acestea, nu se deconectează foarte mult de la muncă, ci doar reușesc poate să se motiveze mai bine, cu gândul că foarte curând vine și perioada relaxării.

În plan amoros totul merge bine, niciun vânt năpraznic nu pare să le amenințe relația. Cei singuri își doresc să înceapă o relație serioasă și totodată romantică, însă va trebui să găsească timp să iasă din casă și să întâlnească oameni noi.

Scorpion: Horoscop Iulie 2021

Când toată lumea pleacă în concediu, Scorpionii par să aibă cel mai mult de muncă. Tocmai acum se ivesc noi proiecte, noi parteneriate, colaborări sau idei minunate care merită dezvoltate. Desigur că vor avea succes în planul carierei, însă se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei dragi, care se poate simți neglijată.

Citește și:

Este recomandat să vorbească cu partenerul de viață despre suprasolicitarea în muncă pe care o traversează, dacă doresc să se bucure de înțelegere și susținere. Pot, de asemenea, să lase pe seama partenerului de viață organizarea viitorului concediu, mizând pe ideea că se vor lăsa surprinși.

Cei singuri nu vor avea prea mult timp pentru a face cuceriri, însă nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Unii nativi pot avea norocul să întâlnească sufletul pereche chiar la locul de muncă.

horoscop iulie 2021 Foto: NASA images/shutterstock.com

Săgetător: Horoscop Iulie 2021

Nativii Săgetător pot fi din cale-afară de visători în luna iulie, ceea ce le poate crea unele probleme. În cuplu pot cere mai mult decât li se poate oferi, pot exagera cu gesturile tandre, creând mai degrabă o atmosferă de sufocare a partenerului decât de surprize romatice. Cei singuri pot exagera în căutarea sufletului pereche, se pot orienta către persoane ce aparțin altor culturi sau locuiesc în alte țări.

Citește și:

La locul de muncă pot pretinde că li se cuvine mai mult, generând discuții care nu vor avea neapărat un ecou pozitiv asupra lor.

Astrologul recomandă diplomație în toate acțiunile, atât acasă, cât și dincolo de pragul ușii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc