Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Rac. Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Soarele s-a mutat în zodia Rac, ceea ce înseamnă că avem câteva săptămâni bune la dispoziție pentru a sărbători acest semn intuitiv, creativ și profund emoțional.

Dacă ești născută în zodia Rac, este posibil să simți efectele sezonului Rac mai profund decât celelalte semne zodiacale. Mare atenție la sentimente și la emoții, la modul în care alegi să le gestionezi și să le expui în fața oamenilor din jurul tău.

Din fericire, există multe practici care să te ajute să găsești echilibrul și armonia necesare pentru a parcurge cu bine sezonul Racului - iar una dintre cele mai la îndemână practici este folosirea afirmațiilor pozitive.

Afirmațiile sunt gânduri și idei pe care le alegem în mod intenționat - spre deosebire de toate acele gânduri aleatorii care apar pe tot parcursul zilei în mintea noastre. Afirmațiile sunt o modalitate ușoară de a întări anumite gânduri și idei în mintea ta și a aduce bucurie și optimism în viața ta.

Citește și:

Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec - Am inima plină de afecțiune, bunătate, compasiune și iubire față de mine însămi. Sunt plină de iubire față de ceilalți.

Taur - Eliberez și dau drumul ACUM - tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Gemeni - Fiecare părticică a trupului meu exprimă iubire. Am o inimă caldă, care știe ce înseamnă dragostea adevărată. Sunt dragoste încarnată.

Rac - Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine. Nu mai lupt împotriva destinului, fac un pas în spate și mă las pe mâinile Universului.

Citește și:

Leu - Am încredere în puterea dragostei de a mă ghida și vindeca. Am încredere în Univers. Am încredere în divinitate. Am încredere că sufletul meu merge pe drumul pe care trebuie să meargă.

Fecioară - Trăiesc cu tot sufletul meu. Celebrez viața în fiecare zi. Mă bucur de fiecare clipă. Prosperitatea și succesul sunt atitudini ale mentalității mele.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc