Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în zodia Rac. Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Balanță - În orice direcție aș merge, oriunde aș fi, pot să simt cum Dumnezeu și Universul mă sprijină. Îmi sunt alături clipă de clipă. Aleg să îmi umplu inima cu iubire.

Scorpion - De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Săgetător - Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Capricorn - Nu o să fiu definită de defectele mele sau de greșelile mele. Nici de trecut. Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Citește și:

Vărsător - Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sunt gata să trăiesc cu toată ființa mea. Sunt gata să simt cu tot sufletul meu. Sunt gata să iubesc cu toată inima mea.

Pești - Știu că sunt puternică. Știu că voi trece și peste asta. Am puterea în inima mea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia și emoțiile.

foto main oceanoart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc