Setari Cookie-uri

Pe 10 iulie avem Luna Nouă în Rac. Forța divină a Universului ne dă puterea să renaștem din propria cenușă

Ne pregătim pentru o perioadă încărcată emoțional. Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie închide portalul eclipsei de vară, portal deschis în luna mai, cerându-ne să reluăm legătura cu sufletul nostru, să ne cunoaștem valoarea, să închidem ușile trecutului și să ne folosim darurile și talentele unice pentru a ne trăi viața la care visăm. 

În noaptea dintre 9 și 10 iulie, la ora 04:17, ora României, Universul ne va aduce o Lună Nouă în zodia Rac. Energia Racului este strâns legată de vindecarea de trecut, de hrănirea relațiilor cu iubire și, cum Luna Nouă inspiră o resetare colectivă, ne putem aștepta ca răspunsurile noastre emoționale să fie destul de intense în următoarea perioadă.

Iată ce ne pregătește Universul în funcție de zodia în care ne-am născut:

Berbec

Luna Nouă a lunii iulie ajunge fix la timp în viața ta pentru a îți reaminti puterea care există în sufletul tău, draga mea născută în zodia Berbec. Ești pregătită să accepți ce ți se întâmplă, să înveți fiecare lecție dificilă pe care ți-o oferă Universul și să o pui în aplicare astfel încât să mergi mai departe pe dumul tău și să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

Citește și:

Taur

În următoarea perioadă ești foarte concentrată asupra modului în care interacționezi cu oamenii din jurul tău. Universul îți oferă ocazia să îți rezolvi problemele cu trecutul astfel încât să închizi definitiv această ușă dureroasă pentru tine și să mergi mai departe cu viațata, să te bucuri de ce îți oferă prezentul. Pe plan sentimental, lucrurile evoluează frumos între tine și partenerul de cuplu.

Gemeni

Este posibil ca în următoarea perioadă să fii nevoită să te confrunți cu realitatea conexiunilor cu oamenii din jurul tău și cu relațiile care te împiedică să îți deblochezi adevărata putere. Din fericire, astrele sunt de partea ta, îți dau energie și te încurajează să rămâi fermă atunci când trebuie să iei decizii care să îți elibereze inima și să te ajute să mergi pe drumul fericirii. Elimină negativismul din viața ta.

Citește și:

Rac

Îți va fi puțin dificil să gestionezi stările și emoțiile care apar odată cu această Lună Nouă. Este posibil să apară schimbări nedorite în cadrul celor mai apropiate relații din viața ta - inclusiv cea pe care o ai cu tine însăți. Te simți ușor neliniștită cu privire la surprizele care îți bat la ușă pentru că te scot din zona de confort și te determină să fii sinceră.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc