Setari Cookie-uri

Pe 10 iulie avem Luna Nouă în Rac. Forța divină a Universului ne dă puterea să renaștem din propria cenușă

Ne pregătim pentru o perioadă încărcată emoțional. Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie închide portalul eclipsei de vară, portal deschis în luna mai, cerându-ne să reluăm legătura cu sufletul nostru, să ne cunoaștem valoarea, să închidem ușile trecutului și să ne folosim darurile și talentele unice pentru a ne trăi viața la care visăm. 

Săgetător

Simți tensiune în aer? Este posibil ca următoarea perioadă să fie una ușor agitată pentru tine. Este important să îți schimbi angajamentele, în special pe cele care ar putea avea un impact negativ asupra stării tale de spirit. Dacă ai de făcut alegeri importante, astrele te sfătuiesc să îți asculți instinctul și să te lași condusă de ce îți dictează inima.

Capricorn

Îți asumi mai mult decât poți duce? Sau poate ești pe drumul greșit în viață? Există probabil un dezechilibru în viața ta care a adus schimbări mai incomode decât credeai sau îți doreai. Luna Nouă te va inspira să faci alegerile potrivite și să preiei din nou controlul asupra vieții tale. Frâiele sunt ale tale, tu conduci.

Vărsător

Citește și:

Luna Nouă a lunii iulie este strâns legată de implementarea schimbărilor în planul tău zilnic astfel încât să îți poți împlini visurile. Este posibil să fii nevoită să încetinești și să analizezi detaliile înainte de a face schimbări importante. Oamenii din jurul tău îți sunt alături și te sprijină maxim.

Pești

Te întorci în trecut pentru a înțelege mai bine ce ți s-a întâmplat și, cel mai important, pentru a îți învăța lecțiile astfel încât să nu mai faci niciodată astfel de greșeli. Este o perioadă încărcată emoțional pentru tine, însă îi faci față cu succes. Nu te mai lași influențată de nimeni, închizi acea ușă dureroasă și mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

foto main Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc