Setari Cookie-uri

Pe 10 iulie avem Luna Nouă în Rac. Forța divină a Universului ne dă puterea să renaștem din propria cenușă

Ne pregătim pentru o perioadă încărcată emoțional. Luna Nouă în Rac de pe 10 iulie închide portalul eclipsei de vară, portal deschis în luna mai, cerându-ne să reluăm legătura cu sufletul nostru, să ne cunoaștem valoarea, să închidem ușile trecutului și să ne folosim darurile și talentele unice pentru a ne trăi viața la care visăm. 

Leu

Această Lună Nouă este chemarea ta de a implementa o nouă structură în conexiunile personale, inclusiv în ceea ce privește modul în care îți prioritizezi relațiile și îți setezi limitele. Ai grijă de tine așa cum ai grijă de prietenii tăi? Răspunde-ți sincer. Nu uita că relația pe care o ai cu tine însăți trebuie să fie cea mai importantă.

Fecioară

Această perioadă pare să fie una deosebit de importantă pentru a acorda atenția potrivită relațiilor din jurul tău. Energia Racului te poate inspira să îți exprimi recunoștință în cercul tău de prieteni. Ai ocazia să atragi oameni cu suflet frumos în viața ta, cu care să creezi legături adevărate, sincere, mature și profunde. Pe plan sentimental apar câteva schimbări neașteptate pe care trebuie să le accepți.

Citește și:

Balanță

Următoarea perioadă pare să te consume emoțional; te simți epuizată, obosită și nu reușești să crești nivelul de energie indiferent de ce faci. Astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la tot și să încerci să îți dedici mai mult timp. De asemenea, concentrează-te mai mult pe activitățile în aer liber care te pot ajuta să te relaxezi.

Scorpion

Este posibil ca în următoarea perioadă să te simți forțată să alegi între a avea grijă de tine și a avea grijă de cei dragi. Nu este o alegere foarte ușoară de făcut - mai ales pentru un suflet sensibil ca tine care întotdeauna își dorește să ofere iubire celor dragi. Luna Nouă te va invita să te pui pe primul loc pentru a te cunoaște mai bine și a înțelege de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc