Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplurilor: Cu ce zodii suntem compatibili în relațiile de dragoste?

Horoscopul privește relațiile în funcție de tipul acestora, astfel încât, dacă unele zodii sunt compatibile în relațiile profesionale și în afaceri, alți nativi pot fi compatibili în ceea ce privește viața intimă, iar alții pot construi cuplul ideal.

Sunt așadar situații în care unii nativi pot fi parteneri de afaceri ideali, dar nu ar rezona într-un cuplu, ori situații când partenerii se înțeleg de minune în pat, dar legătura lor nu merge mai departe, până la a împărți viața în doi.

Vă invităm să descoperiți compatiblitatea zodiilor, mai exact ce nativi au șansele cele mai mari din punct de vedere astrologic să întemeieze un cuplu stabil sau să trăiască atracția fizică intens, precum în romanele siropoase de dragoste.

Este important de știut faptul că Horoscopul prezintă predispozițiile generale, însă pot exista excepții, în funcție de astrograma personală.

compatibilitate zodii Foto: G-Stock Studio/ shutterstock.com

Compatibilitate Berbec

Nativii Berbec au un optimism aparte, sunt persoane hotărâte și care iubesc acțiunea. În cuplu au nevoie de susținere, de confort, dar și de aventură. De asemenea, partenerii care le mai pot tempera avântul uneori exagerat îi ajută în menținerea echilibrului în viață.

Citește și:

Pot forma un cuplu stabil și armonios cu nativi din zodiile: Gemeni, Leu, Săgetător, Capricorn.

Alte zodii cu care pot încerca să construiască o relație de cuplu, având o compatibilitate bună: Berbec, Balanță.

Compatibilitate Taur

Nativi familiesti, hotărâți și îndrăgostiți de călătorii, Taurii caută relații pe de o parte stabile, dar pe de altă parte nonconformiste. Apreciază confortul, banii și înclinațiile artistice.

Zodii cu care prezintă compatibilitate mare în cuplu: Rac, Scorpion, Capricorn, Pești.

Prezintă o compatibilitate mai mică, dar pot încerca să construiască o relație de dragoste cu: Fecioară, Balanță.

Compatibilitate Gemeni

Ntivii Gemeni se simt bine în relațiile în care primesc libertate și totodată pot duce discuții inteligente cu partenerul de viață. Își vor căuta un partener optimist, plin de viață, care râde mult și totodată care are un intelect puternic.

Citește și:

Nativii Gemeni prezintă compatibilitate excelentă cu zodiile: Berbec, Balanță, Săgetător, Vărsător.

Pot încerca să construiască o relație de dragoste cu următoarele zodii, având o compatibilitate bună: Gemeni, Leu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc