Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplurilor: Cu ce zodii suntem compatibili în relațiile de dragoste?

Horoscopul privește relațiile în funcție de tipul acestora, astfel încât, dacă unele zodii sunt compatibile în relațiile profesionale și în afaceri, alți nativi pot fi compatibili în ceea ce privește viața intimă, iar alții pot construi cuplul ideal.

Compatibilitate Capricorn

Nativii Capricorn au nevoie de parteneri intelectuali, care să le respecte capacitatea de muncă și să îi încurajeze, ideal să le poată fi și parteneri de afaceri. Spiritul lor practic și întreprinzător îi determna să se îndepărteze de nativii prea visători.

Compatibilitate excelență prezintă cu zodiile: Berbec, Taur, Fecioară.

Pot încerca și o relație de dragoste cu următoarele zodii, având o compatibilitate bună: Rac, Vărsător.

compatibilitate zodii in dragoste Foto: biletskiyevgeniy.com/shutterstock.com

Compatibilitate Vărsător

Deși sunt cunoscuți ca rebelii zodiacului, acești nativi uimesc de fapt prin imprevizibilitatea de care dau dovadă, viețile și alegerile lor depășind tiparele societății. Sunt persoane foarte responsabile, intelecutale și totodată altruiste. Sunt prietenii pe care îi poți avea o viață și tot ei pot fi activiști sau deschizători de durmuri. În cuplu, nativii Vărsător caută armonie, susținere, respect și libertate totodată, având nevoie de un partener matur. Nu e de mirare că adesea își aleg parteneri mai în vârstă decât ei.

Citește și:

Compatibilitate excelentă prezintă cu nativii din zodiile: Gemeni, Balanță, Fecioară, Săgetător.

Pot încerca să construiască o relație, având o compatibilitate bună și cu zodiile: Capricorn, Vărsător, Pești.

Compatibilitate Pești

Destul de greu de descris nativii Pești. Ei urmăresc tot ce-i mai frumos în viață, dar și binele personal, au un ritm propriu și o intuiție puternică. Acești nativi au nevoie de un partener bine ancorat în realitate, matur, care să îi respecte și totodată care să aibă o abordare calmă când vine vorba despre discuțiile în contradictoriu. Acești nativi au nevoie de înțelegere când vine vorba despre timpul personal și uneori de cineva care să îi aducă cu picioarele pe pământ..

Citește și:

Compatibilitate excelentă cu zodiile: Rac, Scorpion, Taur.

Pot încerca să construiască o relație de dragoste cu nativi din următoarele zodii, prezentând compatibilitate bună: Vărsător, Pești.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc