Setari Cookie-uri

Horoscopul Cuplurilor: Cu ce zodii suntem compatibili în relațiile de dragoste?

Horoscopul privește relațiile în funcție de tipul acestora, astfel încât, dacă unele zodii sunt compatibile în relațiile profesionale și în afaceri, alți nativi pot fi compatibili în ceea ce privește viața intimă, iar alții pot construi cuplul ideal.

Compatibilitate Rac

Sensibili, romatici și totodată responsabili, ușa sufletului nativilor Rac se descide rar și greu. Este dificil să descoperi intimitate unui Rac, având nevoie de timp și de multe demonstrații de iubire. Odată cuceriți, Racii sunt săritori și calzi, protectivi și perseverenți, familiști și loiali.

Compatibilitate excelentă prezintă cu zodiile: Taur, Fecioară, Pești.

Pot încerca să construiască o relație de dragoste cu nativi din următoarele zodii, prezentând compatibilitate bună: Leu, Capricorn, Scorpion.

compatibilitate zodii in relatii de dragoste Foto: AS Inc/ shutterstock.com

Compatibilitate Leu

Hotărâți, practici și atenți la imaginea lor, nativii Leu rezonează bine cu parteneri la fel de hotărâți ca ei, care să le respecte mândria, pe care să îi admire și care totodată să îi susțină în tot ceea ce fac. Au nevoie de un partener matur, responsabil, care să le câștige cu adevărat încrederea.

Citește și:

Compatibilitate excelentă în cuplu cu: Berbec, Balanță, Săgetător.

Compatibilitate bună în dragoste pot avea cu nativii din zodiile: Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion.

Compatibilitate Fecioară

Nativii Fecioară nu au neapărat nevoie de o persoană care să îi înțeleagă, ci mai degrabă de cineva care să le respecte libertatea. Firi intelectuale și introvertite, nativii Fecioară caută o relație nonconformistă, cumva atipică, potrivită pentru stilul lor de viață și nu pentru societate neapărat.

Compatibilitate excelentă în cuplu cu zodiile: Rac, Fecioară, Capricorn, Vărsător.

Pot încerca să construiască o relație de dragoste cu nativi din următoarele zodii, prezentând compatibilitate bună: Taur, Leu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc