Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii adevărate. Top 5 cele mai loiale zodii

Tu și partenerul tău vă numărați printre ele? 

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai loial semn zodiacal? S-ar putea să îți faci o idee în funcție de oamenii pe care i-ai întâlnit și care au făcut parte din viața ta. Cea mai bună prietenă a ta este născută în zodia Leu și știi că este cel mai loial suflet pe care l-ai cunoscut vreodată.

O altă prietenă, pe de altă parte, născută în zodia Pești nu stă foarte bine la capitolul loialitate. Însă asta nu înseamnă că fiecare Leu este loial, iar persoanele născute în zodia Pești nu se găsesc în categoria partenerilor perfecți. Sigur că nu. Harta natală a fiecărei persoane este atât de complexă, de unică încât este dificil să pui atât de ușor o etichetă oamenilor. Cu toate acestea, îți poți face o idee despre cât de loial este cineva analizând semnul său solar.

Citește și:

Sfatul astrologilor. Pe lângă zodiile aflate sub semnul soarelui, aruncă o privire și asupra celor guvernate de Venus. Aceasta este planeta care guvernează dragostea, prietenia și relațiile.

Acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt cele mai loiale 5 zodii ale horoscopului.

1. Scorpionul

Scorpionul, semn de apă, este considerat a fi cel mai loial semn dintre toate. Acest lucru este valabil mai ales pentru Scorpionul guvernat de planeta Venus.

Persoanele născute în zodia Scorpion sunt foarte geloase. Își vor partenerii de cuplu doar pentru ele și atât. Cred cu tărie în loialitate și nu vor accepta niciodată să fie înșelate - și asta pentru că ele nu ar înșela sub nicio formă.

Dacă sunt înșelate, iartă foarte greu - iar atunci când iartă, aleg să nu uite. Răzbunarea este arma pe care o folosesc atunci când sunt rănite.

Citește și:

2. Racul

Semn al apei, Racul se numără printre cele mai loiale semne dintre toate semnele zodiacale. Chiar și atunci când nu mai iubesc, de multe ori Racii rămân în relații pentru că nu vor să rănească persoana cu care sunt - asta până în momentul în care își fac curaj să părăsească și să își încerce norocul în altă parte, pe un drum complet nou.

Foarte sensibil, Racul este ușor de rănit - și dacă a fost înșelat, nu își revine aproape niciodată din această durere, simțindu-se incapabil să își mai deschidă inima în fața persoanei care i-a trădat încrederea.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc