Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii adevărate. Top 5 cele mai loiale zodii

Tu și partenerul tău vă numărați printre ele? 

3. Leul

Un alt semn loial, de data aceasta unul de Foc, este Leul. Puternic și mândru, Leul își dorește că partenerul de cuplu să devină o extensie a sa, un suflet în care să aibă încredere deplină. Iubește din toată inima și nu și-ar răni niciodată persoana iubită. La schimb, el așteaptă o mulțime de complimente, respect și sinceritate deplină.

Această zodie are o inimă de aur. Uneori poate fi destul de încăpățânată, însă face orice pentru oamenii pe care îi iubește (nu doar în relația de cuplu) și va trece și prin iad pentru a ajuta pe cineva.

4. Taurul

Taurul este un semn al Pământului și este una dintre cele mai loiale zodii ale horoscopului european. Ușor încăpățânat, odată ce acesta se îndrăgostește cu adevărat, se dedică trup și suflet relației și nu lasă pe nimeni să îl influențeze sau să îi fure iubirea și liniștea clădite în cuplu.

Citește și:

Taurul iubește cu pasiune și sinceritate - iar acest lucru este valabil și în viața personală. Dacă te-a ales ca prietenă, ar fi bine să te simți onorată pentru că te va lua sub aripa sa și va face tot posibilul să te protejeze și să te iubească necondiționat.

5. Balanța

Persoanele născute în zodia Balanță sunt firi foarte loiale deoarece caută armonie și echilibru (și nu vor să încline balanța sub nicio formă).

O Balanță cântărește toate opțiunile pe care le are și adesea alege cu grijă un suflet care să bifeze întreaga listă făcută pentru partenerul ideal. Din când în când se poate lupta cu indecizia și nesiguranță - și aici lucrurile pot evolua urât. Dacă ajunge să fie neloială, rareori este intenționat și de cele mai multe ori este un caz de "locul greșit, timpul greșit."

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc