Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cum iubești 

Lucruri pe care nimeni nu ți le-a spus până acum cu privire la modul în care iubești. 

Una dintre cele mai mari bucurii în viață este de a porni în călătoria descoperirii de sine. Astrologia ne poate spune atât de multe lucruri noi despre cine suntem cu adevărat, ne poate deschide ochii cu privire la trăsături de personalitate de care haba nu aveam și ne poate învăța mai multe despre ce trebuie să facem pentru a fi fericiți.

Un aspect interesant (mulți îl consideră cel mai important) este legat de diferitele moduri în care iubim - cum iubim, pe cine iubim, de ce iubim, ce simțim și când iubim.

Iată cum iubește fiecare zodie:

Berbec

Ești agitată și pasională atunci când iubești, însă poți fi și tandră. În mod obișnuit, ești sinceră cu sentimentele tale față de partenerul de cuplu. În momentul în care dezvolți emoții pentru o anumită persoană, cu siguranță lucrurile se schimbă pentru tine și începi să trăiești mult mai intens și să simți totul la un alt nivel.

Citește și:

Totuși, nu-ți este teamă să fii singură și nici nu te grăbești să fii în relații doar de dragul de a fi - doar o persoană cu adevărat specială ajunge să te cucerească. Când ești rănită, ai nevoie de mult timp pentru a te vindeca. Însă nu te descurajezi și nu renunți la dragostea adevărată.

Taur

În ciuda stilului tău extravagant și plin de pasiune pe care îl afișezi, în sufletul tău ești o persoană destul de timidă. Ești un amestec unic de farmec și modestie - iar aceste două calități te pot face să pari de neatins pentru unele persoane.

Ești o romantică înnăscută și îți place la nebunie să fii într-o relație - să iubești și să fii iubită. În momentul în care te îndrăgostești, oferi iubire cu tot sufletul tău - ești loială, dedicată și știi ce îți dorești de la relația de cuplu.

Citește și:

Gemeni

Gemenii inteligenți sunt destul de fermecători în dragoste și cunoscuți pentru răbdarea pe care o au în orice aspect al vieții. Nu se grăbesc nicăieri - iar uneori acest obicei nu doar că poate fi văzut ca un defect pentru unele persoane, dar îți afectează și nivelul de angajamnet deoarece ești unul dintre semnele zodiacale care nu prea își dorește stabilitate sau nu caută să își facă repede o familie.

Cu toate acestea, natura ta neliniștită nu sugerează o lipsă de sensibilitate deoarece ești foarte grijulie. Probabil că te vei îndrăgosti de cineva care este spontan și aventurier. Când vine vorba de găsirea persoanei potrivite pentru tine, cel mai bine este să cauți pe cineva care iubește viața la fel de mult ca tine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc