Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cum iubești 

Lucruri pe care nimeni nu ți le-a spus până acum cu privire la modul în care iubești. 

Rac

Ești o persoană cu o sensibilitate incredibilă; starea ta de spirit este foarte afectată de stările celor din jur. Ești intuitivă, misterioasă și foarte creativă. Semnul tău ar putea indica o dorință puternică de a fi într-o relație.

Îți dorești foarte mult să trăiești viața alături de altcineva pentru că uneori te hrănești cu fericirea persoanei cu care ești. De asemenea, îți place să te bucuri de atenție și să faci gesturi romantice. De multe ori ajungi să oferi prea mult din tine și să uiți cine ești sau ce îți dorești de la viitor. De aceea este important să eviți persoanele care vor să profite de sensibilitatea ta.

Leu

Te-ai născut într-o zodie care adoră să fie în lumina reflectoarelor. Puține semne zodiacale pot atrage atenția așa cum o faci tu. Prezența ta puternică și natura acerbă vor atrage probabil și o mulțime de pretendenți. De asemenea, pozitivitatea și farmecul tău natural te pot ajută să îți atingi multe dintre obiectivele vieții, însă poți pierde concentrarea cu ușurință atunci când ajungi să te îndrăgostești.

Citește și:

Ar trebui să cauți un partener care nu doar că îți permite să fii tu însăți, ci să te și încurajeze să îți atingi obiectivele și care să fie mândru de tine.

Fecioară

Tu ești foarte selectivă când vine vorba de posibilii parteneri romantici - și asta deoarece ai o personalitate independentă și știi ce îți dorești de la viață. Nu cauți un suflet pereche perfect, ci o persoană matură cu care să crești frumos.

Mercur, planeta care îți guvernează zodia, plantează în tine o puternică calitate intelectuală. De aceea îți dorești mult să fii cu cineva care să te susțină necondiționat, să creadă în tine și să te motiveze să te dezvolți și să devii cea mai bună versiune a ta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc