Setari Cookie-uri

Astrograma personală sau natală: Secretele Cerului atunci când te-ai născut

Harta astrală în momentul nașterii reprezintă modelul de baza în astrologie, nucleul în jurul căruia se interpretează alte influențe astrologice de pe parcursul vieții. Astrograma personală, natală, reprezintă un pattern, o matrice de baza a nativului, îl definește, îi amprentează destinul și cunoscând previziunile astrale, poate astfel să ia cele mai bune decizii în viață.

MERCUR în Astrograma Natală: descrie potențialul nostru intelectual și comunicarea

Mercur este planeta învățării și comunicării, aducând în viața noastră și întâmplări cu iz ușor ironic. Mercur ne învață cum să găsim soluții în situații neprevăzute, ne arată greșelile noastre (cunoaștem cu toții ce se întâmplă în perioadele când Mercur retrogradează, iar noi am tratat unele lucruri cu supericialitate), ne testează abilitățile intelectuale, în îndeamnă către studiu și creație, ne încurajează comunicarea.

Descoperă cum să interpretezi poziția lui Mercur din harta natală în articolul: Astrograma Natală: Mercur îți spune ce viziune intelectual-comunicațională ai asupra vieții!

Citește și:

VENUS în Astrograma Natală: Puterea de a iubi și talentele artistice

Venus guvernează puterea iubirii în general, dar și dragostea față de artă, potențialul creator și înclinațiile artistice. Poziția lui Venus într-o anumită zodie în momentul nașterii descrie atât modul în care iubeșți, vulnerabilitățile tale în relațiile de dragoste, dar și nevoile pe care le ai în aceste relații. Poți afla ce îți va aduce un pic de fericire și ce ar trebui să eviți.

De asemenea, Venus îți poate spune cum să te dezvolți creativ, cum să îți foloseșți imaginația și talentele pentru a valorifica cât mai bine darurile tale interioare.

interpretare astrograma natala Foto: Pexels.com

MARTE în Astrograma natală: Pasiunea și Acțiunea

Deși Marte este cunoscută ca planetă războiului și răzbunării, totuși îndemnurile acestei planete sunt de a ne tempera impulsurile, de a ne calcula acțiunile, de a ne folosi în mod constructiv și pozitiv pasiunile și impulsivitatea. În funcție de zodia în care Marte se află în momentul nașterii, putem vorbi despre persoane mai impulsive sau mai calme, despre iertare sau dificultăți în depășirea unor obstacole interioare, despre un puternic sau mai puțin puternic instinct al dreptății.

Citește și:

Marte ne motivează, ne impulsionează și totodată ne responsabilizează în acțiunile noastre.

Îți recomandăm să citeșți și: Astro-Compatibilitate: Care este tipul de bărbat care te fascinează emoțional și erotic?

Citește continuarea în pagina 3 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc