Setari Cookie-uri

Astrograma personală sau natală: Secretele Cerului atunci când te-ai născut

Harta astrală în momentul nașterii reprezintă modelul de baza în astrologie, nucleul în jurul căruia se interpretează alte influențe astrologice de pe parcursul vieții. Astrograma personală, natală, reprezintă un pattern, o matrice de baza a nativului, îl definește, îi amprentează destinul și cunoscând previziunile astrale, poate astfel să ia cele mai bune decizii în viață.

JUPITER în Astrograma Natală: Norocul, simțul dreptății, puetre spirituală

Jupiter este cunoscută că fiind o planetă benefică, ce ne aduce noroc în viață, ne deschide spiritul și ne învață să ne înălțăm vibrația, ne ajută să ne dezvoltăm prin orice cale (studii superioare sau de specialitate, cursuri de dezvoltare personală, urmarea unor hooby-uri care ne înalță în carieră, dar și spiritual etc.). Jupiter accentuează liniile trase de Mercur și Venus, nu doar ne descrie potențialul, ci chiar ne determină să îl urmăm, ne întâmpină cu noroc, cu uși deschise dacă îi urmăm calea, face ca totul să fie mai ușor pentru noi.

Poziția lui Jupiter în astrograma natală poate descrie și cât de ușor sau de greu vom obține ceea ce dorim în viață.

Citește și:

Tot Jupiter ne ajută să ne dăm seama când mergem pe calea greșită, ne dezvăluie adevărul față de noi și față de ceilalți și ne îndeamnă să alegem calea dreptății, a sincerității în viață.

Citește mai multe despre influențele lui Jupiter în Astrograma Natală: Jupiter, planeta hazardului, în zodia ta de naștere: Află cum îți este NOROCUL în viață!

SATURN în Astrograma Natală: puterea de a face față obstacolelor, energia în muncă, organizarea

Cumva, influența lui Saturn este una specială, deși grea. Se spune că, dacă nu treci testele lui Saturn, acestea se vor întoarce cu o dificultate înzecită.

Scopul lui Saturn nu este de a-ți da o notă sau un calificativ, ci de fapt de a-ți oferi la nesfârșit șansele de a te maturiza, de a te descoperi, de a evolua. Efectiv te împinge să mergi înainte. Saturn îți aduce doar acele încercări fără de care nu îți poți atinge scopurile vieții. Aceste teste sunt esențiale pentru dezvoltarea fiecăruia dintre noi, dar, ca orice test, de cele mai multe ori este greu. Alături de Saturn ne dezvoltăm și ne descoperim, renunțăm la temeri și învățăm încrederea, ne urmăm calea interioară și învățăm să facem față tuturor greutăților. Lângă Saturn devenim puternici, maturi, împliniți.

Citește și:

Alte dezvăluiri realizând Astrograma Natală

Prin această astrogramă aflii și alte aspecte și influențe astrologice din viața ta, cum ar fi ascendentul și momentul în care acesta se activează, precum și modul în care te va influența.

Mai poți afla Punctul Vertex, Mijlocul Cerului, Fundul Cerului, Descendentul (suma nevoilor tale emoționale și spirituale), dar și detalii despre Lilith (Luna Neagră).

Citeste si: Punctul Vertex sau Poarta Destinului în astrologie: semnificația pentru fiecare zodie în parte

Sursa foto articol: YAKOBCHUK VIACHESLAV/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc