Setari Cookie-uri

6 Planete sunt în retrograd. Ce ne pregătește Universul în această perioadă?

Moment spectaculos în cosmos: 6 planete au intrat în retrograd. Furtuni energetice puternice ne dirijează sentimentele și aduc un val de schimbări neașteptate în viețile noastre. Iată ce ne pregătește Universul pentru următoarea perioadă. 

Nu trebuie să ne speriem de ce urmează să se întâmple. Cu informațiile corecte și abordarea adecvată, putem folosi acest sezon retrograd în favoarea noastră.

Să o luăm cu începutul. Ce înseamnă pentru o planetă să fie în retograd în astrologie?

Este mult mai simplu de înțeles decât cred majoritatea oamenilor. Când o planetă încetinește în calea sa orbitală și pare să meargă înapoi creează iluzia schimbării direcției - chiar dacă acest lucru nu se întâmplă de fapt. Astfel apare fenomenul de retrograd.

Din punct de vedee astrologic, acest moment înseamnă că energia și caracteristicile planetei sunt considerate ca fiind întoarse pe interior. De exemplu, Mercur, planeta comunicării ne arată de obicei cum să comunicăm cu ceilalți. Cu toate acestea, în retrograd, ne face să experimentăm momente dificile în relații și greșeli în comunicare.

Citește și:

Pe de altă parte, în timpul unui retrograd avem ocazia să purtăm un dialog interior puternic cu noi înșine, să fim creativi cu mai multă ușurință sau să ne permitem să avem perioade în care să nu funcționăm cum o facem de obicei.

În realitate, un retrograd nu este nici bun și nici rău - este un fenomen neutru, natural, care uneori creează un echilibru necesar în Univers.

Planetele aflate în retrograd în această perioadă și ce au pregătit pentru noi:

1. Pluto retrograd

Pluto este retrograd în Capricorn de ceva timp - mai exact de la finalul lunii aprilie și va rămâne așa până la începutul lui octombrie (6 octombrie). Dacă nu am folosit încă puterea sa incredibilă ca o oportunitate de creștere personală, acum este momentul oportun.

Citește și:

Cunoscut pentru că cere o creștere internă puternică și o transformare din partea tuturor, acest retrograd ne poate împinge să descoperim secrete ascunse, comori și schimbări puternice din interior. Universul ne îndeamnă să săpăm mai adânc. Fără teamă și cu dorința de a crea o relație specială, adevărată, cu noi înșine.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc