Setari Cookie-uri

6 Planete sunt în retrograd. Ce ne pregătește Universul în această perioadă?

Moment spectaculos în cosmos: 6 planete au intrat în retrograd. Furtuni energetice puternice ne dirijează sentimentele și aduc un val de schimbări neașteptate în viețile noastre. Iată ce ne pregătește Universul pentru următoarea perioadă. 

2. Saturn retrograd

Responsabil și disciplinat, Saturn nu ne dezamăgește niciodată când vine vorba de intensitate și transformare interioară.

Acest retrograd a început la scurt timp de la jumătatea lunii mai în zodia Vărsătorului și va continua până în octombrie. Cheia pentru a ne bucura de energiile pozitive ale acestei perioade este să știm că fiecare acțiune are o cauză și un efect.

Dacă avem visuri importante de care am vrea să ne ocupăm, acesta este cel mai bun moment. Ideile noastre dau roade doar dacă sunt puse în aplicare.

3. Jupiter retrograd

Plin de fantezie și noroc, Jupiter retrograd poate părea inițial motiv de îngrijorare. Acesta și-a început mersul invers pe 20 iunie 2021 și va fi în retrograd până pe 18 octombrie.

Citește și:

Expansivă și filosofică, planeta Jupiter ne va cere să ne gândim cu multă atenție la propriile noastre valori și la modul în care dorim să creștem spiritual. În cele din urmă, reconectarea cu noi înșine la nivel profund este ceea ce înseamnă Jupiter retrograd. Astrele sunt puse să ne ajute să gândim profund și să ne concentrăm mai mult pe propria persoană în acest an.

4. Neptun retrograd

Un Neptun în retrograd este visător și plin de perspicacitate intuitivă. Începând cu 25 iunie Neptun a intrat în retrograd în Pești și va rămâne așa până la începutul lunii decembrie.

Planeta viselor, a iluziei, a misticismului, Neptun ne obligă să privim spre interior și să ne privim în oglindă cu inima deschisă. Este momentul unei analize serioase cu privire la tot ce am simțit în ultimele luni, la realitatea pe care am trăit-o și la cum ne-a afectat tot ce s-a întâmplat.

Citește și:

5. Uranus retrograd

Uranus retrograd ne îndeamnă să ne gândim la cum vrem să arate aventura noastră pe termen lung. Pasionat de libertate și plin de curiozitate și vibrații pozitive, Uranus va fi în retrograd din 19 august până pe 18 ianuarie 2022. Suntem îndemnați, așadar, să luăm în considerare modul în care putem crea libertate și entuziasm în rutina noastră de zi cu zi - ceva ce poate părea dificil, însă niciodată imposibil.

6. Chiron retrograd

Cunoscut ca vindecătorul rănit, Chiron face lumina asupra locului în care avem cele mai profunde răni. Și din 19 iulie până pe 19 decembrie va fi în retrograd, cerându-ne să facem un inventar serios al acestor răni și al durerii pe care o simțim. Avem ocazia să ne vindecăm cu adevărat de trecut.

Citește și:

foto main orin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc