Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Rac: primiți energie cosmică vindecătoare și regenerantă, iar succesul înflorește în toate planurile vieții

Horoscopul anului 2022 ne anunță că zodia Rac poate fi supranumită Pasărea Phoenix a zodiacului, nativii renănscând din propria cenușă și învățând să facă Rai din ce au. Este un an glorios, de regăsire, reechilibrare și vindecare spirituală, un an al succesului interior în primul rând. Nativii Rac își vor regăși calea, vor deveni împliniți, cu o înaltă vibrație spirituală, celebrând bucuriile vieții. Citește horoscopul complet al anului 2022 pentru zodia Rac.

Previziuni generale în 2022 pentru Rac

După ultimii doi ani care au fost destul de zbuciumați, încărcați cu evenimente ce au adus un stres major în viața nativilor Rac și poate și îmbolnăviri pe fondul încercărilor emoționale, anul 2022 se anunță un an al puterii interioare, al renașterii și vindecării.

Aceste vești bune nu vin pe seama unor întâmplări și evenimente demne de bucurie, ba chiar am putea spune că în unele planuri lucrurile par să rămână la fel, dar aceste vești frumoase fac referire la capacitatea nativilor Rac de a schimba percepția asupra realității, de a învăța să extragă exact ce le trebuie și să se îndepărteze de ceea ce le făcea rău.

În 2022 nativii Rac vor învăța să facă Rai din ceea ce au, vor modela propria realitate ca și când aceasta ar fi o plastelină moale în mâinile unui artist desăvârșit. Vor ști să se folosească de orice oportunitate pentru a aduce un plus în viața lor, își vor identifica rănile interioare și nevoile și chiar vor acționa pentru vindecarea acestora.

Citește și:

Așadar nu va fi de mirare să descoperim că nativii Rac participă la cursuri de dezvoltare personală, că aleg să ceară părerea unui psiholog sau a altor specialiști, că se îngrijesc de sănătatea lor și chiar adoptă un stil de viață mai sănătos, devenind mai atenți la alimentația lor și făcând mai mult sport. Unii nativi își pot schimba chiar rutină de inghijire personală, optând pentru soluțiile organice, sănătoase și totodată prietene cu mediul înconjurător.

Spunem că nativii Rac sunt pasărea Phoenix a zodiacului pentru că în acest an își analizează lecțiile de viață din trecut, dar și resursele interioare pe care încep să le dezvolte, renăscând, înflorind, căpătând o înaltă vibrație spirituală, radiind voie bună și iubire și dovedind puetere excepțională în ceea ce privește depășirea obstacolelor.

Citește și:

HOROSCOP 2022 ZODIA RAC PREVIZIUNI ASTROLOGICE COMPLETE

Foto: ladyphoto/shutterstock.com

Horoscop 2022 Rac: carieră și bani

Dacă au deja o serie de suferințe venite de-a lungul anilor din neajunsurile financiare, ei bine în 2022 finanțele sunt plasate pe un loc secund în viața nativilor Rac. Chiar dacă este important pentru aceștia să se bucure de siguranță financiară, nativii se vor axa pe alte aspecte care sunt legate de sănătate, de micile bucurii și plăceri ale vieții, făcând, așa cum am mai spus deja, un rai din ceea ce au deja, fără a se mai focusa atât de mult pe ceea ce le lipsește.

Banii vin și se cheltuie, vin cu oportunități, uneori greoi. Nativii Rac încercă mai degrabă să se acomodeze într-o situație relativ nouă, poate că în anul 2021 au apărut schimbări majore în ceea ce privește cariera. Așadar acest plan va fi marcat de adaptare.

Citește și:

În primăvară și vară pot să apară noi oportunități de muncă și colaborări care să aducă un profit mai mulțumitor pentru nativii Rac, deși începutul de an pare amprentat de un ritm greoi în ceea ce privește cariera.

Finalul de an aduce claritate și lumină în planul carierei pentru nativii Rac, aceștia știind acum mult mai sigur ce anume au de gând să facă în viitorul apropiat, realizându-și un plan al evoluției în carieră. Deja se vor simți echilibrați și gata să meargă mai departe, devenind îndrăzneți în fața oportunităților financiare, dar și de dezvoltare. Vor avea curaj să ceară angajatorilor ceea ce consideră că merită sau să încerce noi locuri de muncă ori studii de specialitate. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc