Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Rac: primiți energie cosmică vindecătoare și regenerantă, iar succesul înflorește în toate planurile vieții

Horoscopul anului 2022 ne anunță că zodia Rac poate fi supranumită Pasărea Phoenix a zodiacului, nativii renănscând din propria cenușă și învățând să facă Rai din ce au. Este un an glorios, de regăsire, reechilibrare și vindecare spirituală, un an al succesului interior în primul rând. Nativii Rac își vor regăși calea, vor deveni împliniți, cu o înaltă vibrație spirituală, celebrând bucuriile vieții. Citește horoscopul complet al anului 2022 pentru zodia Rac.

Horoscop 2022 Rac: dragoste și relații

Spuneam că anul 2022 vine cu vindecare emoțională, iar aceasta nu poate avea loc fără vindecarea relațiilor. Așadar nativii Rac vor căuta să rezolve problemele pe care le au cu partenerul de viață și cu familia, vor restabili unele granițe, vor aduce armonia și iubirea în relații cu cei dragi.

În plan intim, nativii Rac readuc romatismul în cuplu și vor avea grijă să se bucure de momentele petrecute în doi, să organizeze mici suprize, să ridice greutatea rutinei și să condimenteze viața în dormitor.

Cei singuri se pot implica într-o relație, în special în a două jumătate a anului, însă vor rămâne atenți, rezervați și fermi în ceea ce privește nevoile lor emoționale. Nu se simt dispuși să mai facă compromisuri inutile și preferă singurătatea decât o relație toxică pentru ei, întreținută doar de dragul de a-și umple timpul.

Citește și:

Astrele ne sugerează o intensificare a energiilor în planul dragostei începând din toamna lui 2022, așadar perioada devine propice pentru a reface o relație de dragoste ruptă cândva sau pentru a întâlni sufletul pereche.

Sursa foto articol: ladyphoto/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc