Setari Cookie-uri

Horoscop Septembrie 2021: energie constructivă, poftă de viață și idei salvatoare

Horoscopul lunii Septembrie 2021 ne aduce multe vești bune, pentru fiecare zodie în parte. Este o perioadă cu multe lecții benefice de învățat, vreme în care primim energie astrală, creativitate și o bună capacitate de comunicare și relaționare. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru acest început de toamnă.

Horoscop septembrie 2021: Berbec

Luna septembrie vine plină de neprevăzut, însă Berbecilor le place să fie surprinși, iar provocările au fost parcă create pentru ei. Am putea spune că septembrie este o lună a surprizelor frumoase, a provocărilor, a depășirii propriilor limite pentru nativii Berbec, dar și o luna plină de distracție.

Este posibil ca unii dintre voi să se revadă cu prieteni vechi, alții să simtă emoțiile unor noi începuturi.

În ceea ce privește planul amoros, vă bucurați din plin de iubire, de weekenduri romantice, de momente petrecute alături de partenerul de viață. Veseli și binedispuși, reușiți să aduceți bună dispoziție și în familie.

Cei singuri au șansa să întâlnească o peroană interesantă, care să le trezească fluturi în stomac.

Citește și:

horoscop 2021 septembrie Foto: Zharinova Marina/shutterstock.com

Horoscop septembrie 2021: Taur

Pentru nativii Taur, luna septembrie aduce o domolire a ritmului. Lucrurile par să între într-o pauză care, pe de o parte îi poate enerva pe nativii Taur, ce doresc progres permanent, dar pe de altă parte va fi resimțită ca o perioadă de odihnă binemeritată. Așadar, este recomandat ca Taurii să se bucure de aspectele pozitive ale lunii și să încerce să le ignore pe cele negative, să profite de timpul liber pentru a se relaxa și a se conecta cu familia și cu cei dragi.

În plan amoros, este vreme de iubire, ca atunci când plouă și ne retragem în căldura patului. Așa vor face și nativii Taur într-o perioadă în care toate celelalte lucruri par să stagneze, se vor refugia alături de partener, se vor bucura de timpul petrecut cu acesta, vor căuta să repare fisurile din relație și poate chiar vor face mici excursii împreună.

Citește și:

Cei singuri vor întâlni mulți oameni, vor lega noi prietenii și au șansa să se îndrăgostească nebunește de cineva care apare nou în anturajul lor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc