Setari Cookie-uri

Horoscop Septembrie 2021: energie constructivă, poftă de viață și idei salvatoare

Horoscopul lunii Septembrie 2021 ne aduce multe vești bune, pentru fiecare zodie în parte. Este o perioadă cu multe lecții benefice de învățat, vreme în care primim energie astrală, creativitate și o bună capacitate de comunicare și relaționare. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru acest început de toamnă.

Horoscop septembrie 2021: Gemeni

În luna septembrie nativii Gemeni pot simți că sunt năpădiți de griji, însă fără a avea motive cu adevărat importante. Pur și simplu devin mai sensibili la tot ceea ce li se întâmplă și echilibrul emoțional este puțin perturbat. De aceea este posibil ca nativii Gemeni să aibă unele reacții exagerate. Sunt recomandate activitățile relaxante, reconectarea cu prietenii și familia, ieșirile în aer liber și activitatea fizică.

În plan amoros, nativii Gemeni pot simți nevoia sprijinului partenerului de viață, pe care ar trebui să îl ceară pentru a se asigura că există șansa să îl primească. Luna septembrie va fi încărcată cu activități și pentru partener, de aceea este important să îi comunicați acestuia care sunt nevoile voastre.

Citește și:

Cei singuri nu se vor aventura să înceapă o relație, ci mai degrabă se vor mulțumi mai întâi cu legarea unei prietenii de calitate, ca mai apoi să aibă curajul să facă un pas mai departe, dacă vor considera că pot construi o relație serioasă.

horoscop septembrie 2021 pentru fiecare zodie Foto: Evgeniya Litovchenko/shutterstock.com

Horoscop septembrie 2021: Rac

Nativii Rac vor fi forțați să iasă din rutină în luna septembrie, deși în sinea lor și-ar fi dorit o perioadă ritmică, previzibilă, fără prea mari încercări emoționale sau stresante. Astrele însă le aduc forfotă, multe noutăți și provocarea de a se adapta la tot felul de situații imprevizibile.

Însă, încă de anul trecut, nativii Rac au învățat deja lecțiile necesare pentru a avea grijă de psihicul lor, de gândurile și de emoțiile lor, așadar vor avea o viziune destul de matură și echilibrată asupra tuturor întâmplărilor aduse de luna septembrie, reușind să facă față cu bine și chiar să profite de toate oportunitățile apărute.

Citește și:

În plan amoros, Racii vor dori să își consolideze căminul, să redecoreze poate, să aducă o schimbare în casă, dar și în cuplu. Vor fi, de asemenea, dispuși să aducă în discuție unele neajunsuri din relație.

Cei singuri sunt plini de șarm și cuceresc cu ușurință în septembrie, atrăgând atenția celor din jur în primul rând prin reacțiile lor echilibrate și exemplare. Pot întâlni o persoană interesantă și nu vor dori să aștepte prea mult, vor merge înainte, hotărâți să afle dacă acea relație este sau nu potrivită pentru ei.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc