Setari Cookie-uri

Horoscop Fecioară 2022: astrele aduc belșug, noul vă provoacă, iar iubirea vă vindecă

Horoscopul anului 2022 este unul bogat pentru nativii Fecioară, venind cu o dinamică aparte în toate planurile vieții acestora. Așadar astrele le aduc noroc financiar și în carieră, iubirea o vor trăi la superlativ, iar lecții spirituale ii vor ajuta să își construiască o viață mai frumosă și mai împlinită. Vă invităm să parcurgeți previziunile astrale complete ale anului 2022 pentru nativii Fecioară.

Previziuni astrologice generale în 2022 pentru Fecioară

Anul 2022 vine cu unele direcții care, dacă pentru alți nativi pot părea normale, pentru Fecioare lucrurile stau diferit. În primul rând una dintre aceste tendințe ale lui 2022 este aceea de a face lucrurile atât cât este nevoie, adică nici mai mult, nici mai puțin.

Pentru nativii Fecioară, care sunt obișnuiți să lucreze în exces pentru a mulțumi tendințele interioare ale unui perfecționist și spirit foarte responsabil, ideea de a munci exact atât cât trebuie s-ar putea să îi dea puțin peste cap. Iar excesele par să nu fie agreate de către astre în această perioadă.

De ce? Pentru că astrele aduc energiile la echilibru în 2022, iar când într-o parte dai mai mult, este posibil ca în alta să oferi mai puțin (de exemplu nativii pot avea tendința de a lua din timpul petrecut alături de familie).

Citește și:

Așadar, acest an reprezintă, cumva, o provocare prin care nativii Fecioară sunt încercați în ceea ce privește mulțumirea tuturor planurilor vieții. Partea frumoasă este că vor ști să își învețe lecțiile și recomandarea noastră este să încerce să ia tot ceea ce este mai bun în acest an. Și da, va fi un an foarte generos!

HOROSCOP 2022 FECIOARA PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE Foto: Mukanoff/shutterstock.com

Horoscop 2022 Fecioară: carieră și bani

Nativii Fecioară au știut întotdeauna cum să facă bani, măcar cât să își asigure confortul și să aibă grijă și de plăcerile lor personale.

Anul 2022 aduce câteva provocări în privința carierei și a banilor: sunt invitați să învețe lecția eficienței când vine vorba de muncă, dar mai ales a moderației, iar pe de altă parte un focus este îndreptat către organizarea bugetului și cheltuielile inutile.

Citește și:

Cum spuneam mai sus, anul 2022 este centrat pe moderație, utilitate, spirit practic pentru nativii Fecioară.

În prima parte a anului trebuie să învețe să se adapteze la nou sau chiar ei să facă o schimbare în ceea ce privește cariera și pla nul profesional.

Fie trebuie să își ajusteze programul pentru a lăsa loc și altor activități (apariția unui copil, implicarea în relație, nevoia de un sport pentru a-și menține sănătatea etc.), fie vor începe o afacere. Astrele susțin inițiativa și demersurile necesare ca nativii Fecioară să muncească într-un domeniu, loc sau colectiv care le place cu adevărat. Cu alte cuvinte, este timpul ca nativii Fecioară să își analizeze mai atent visurile și să înceapă să facă ceva pentru a le împlini, căci Universul le este alături.

Citește și:

Multe Fecioare pot începe acum cariera/jobul/afacerea vieții lor.

Relațiile cu partenerii încep să devină efervescente la începutul primăverii, astfel că noi proiecte și parteneriate se pot încheia, iar noi uși se vor deschide.

2022 este un an generos în ceea ce privește cariera, oferindu-le nativilor Fecioară oportunități cu adevărat nemaipomenite, dar și puterea de a le susține, de a profita de acestea.

Vara reprezintă o perioadă în care Fecioarele vor avea foarte multe idei despre cum să evolueze și cum să obțină venituri suplimentare, chiar dacă vor prefera mai degrabă să se relaxeze și să se bucure de concediu. Este recomandat să noteze toate aceste idei, căci curând le vor fi de mare ajutor.

Din toamna vor reuși să reia ritmul parteneriatelor, însă totodată au învățat deja cum să termine la muncă ziua de lucru, fără să mai aducă nimic acasă. Finalul de an poate fi puțin mai agitat, în contextul în care se vor îngrămădi oportunitățile chiar înainte de sărbători.

Citește și:

Un semnal de alarmă trebuie tras în ceea ce privește cheltuirea banilor, căci astrele par să pedepsească achizițiile inutile. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc