Setari Cookie-uri

Horoscop Fecioară 2022: astrele aduc belșug, noul vă provoacă, iar iubirea vă vindecă

Horoscopul anului 2022 este unul bogat pentru nativii Fecioară, venind cu o dinamică aparte în toate planurile vieții acestora. Așadar astrele le aduc noroc financiar și în carieră, iubirea o vor trăi la superlativ, iar lecții spirituale ii vor ajuta să își construiască o viață mai frumosă și mai împlinită. Vă invităm să parcurgeți previziunile astrale complete ale anului 2022 pentru nativii Fecioară.

Horoscop 2022 Fecioară: dragoste și relații

Este foarte interesant de urmărit planul amoros al nativilor Fecioară, din punct de vedere astral.

Deși poate la o primă vedere nu par foarte multe evenimente aici, totuși căminul poate fi zdruncinat de o singură schimbare de exemplu, dar suficientă pentru a da un cu totul alt curs relației.

Nativii care sunt deja implicați într-o relație de cuplu pot lua o decizie cumva radicală sau care poate avea efecte majore asupra cuplului. De exemplu fie se decid să meargă mai departe cu relația, fie hotărăsc să se despartă. Unii dintre ei poate doresc să oficializeze relația sau chiar să facă planuri pentru un copil. În tot cazul, nativii Fecioară pășesc către un al nivel sentimental, emoțional și ca responsabilitate când vine vorba despre viața de familie.

Citește și:

Cu membrii familiei vor încerca, de asemenea, să construiască relații mai apropiate, pot simți că s-au depărtat puțin de anumite rude cu care acum doresc să restabilească contactul.

Întreaga vară este pentru iubre, timp în care vor încerca să petreacă timpul cât mai frumos alături de persoana iubită, într-o atmosferă minunată acasă (pe care o pot îmbunătăți, redecora) sau în concedii.

Nativii singuri își pot găși sufletul pereche în 2022. În luna aprilie putem marca un moment important din punt de vedere astrologic în planul sentimental al nativilor Fecioară, care se referă cumva la o lecție a sincerității interioare, la idenficarea nevoilor adevărate de iubire pe care le au și nu cele pe care le credeau. Practic trebuie să ocolească o minciună interioară, un fals, să își dea masca jos, să se privească într-o oglindă clară.

Citește și:

Dacă nu vor reuși, sunt tentați să se îndrăgostească de persoane care le vor aduce, într-un fel sau altul, suferință. Fie sunt înșelați, fie acea persoană nu este disponibilă pentru o relație cu nativul Fecioară ori poate să aibă alte scopuri ascunse, mimând o relație de dragoste cu nativul, însă de fapt să fie vorba despre alte interese.

Așadar atenție la ceea ce simțiți cu adevărat. Încercați să nu va lăsați păcăliți.

Sursă foto articol: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc