Setari Cookie-uri

Top 5 Zodii binecuvântate în luna Octombrie 2021

Horoscopul lunii Octombrie 2021 scoate în evidență câteva zodii care pot profita din plin de energiile astrale ale acestei perioade, bucurându-se de succes în diferite domenii ale vieții. Vă invităm să descoperiți care sunt zodiile binecuvântate în luna lui Brumărel.

Zodii binecuvântate în Octombrie 2021: Berbec

Luna octombrie este una minunată pentru nativii Berbec, care vor simți că în sfârșit lucrurile se aștern în viața lor așa cum își doresc. Astrele le aduc o intuiție puternică, ce îi va îndruma să facă cele mai bune alegeri.

Multe dintre planurile nativilor Berbec vor prinde contur, vor prinde viață, iar cu fiecare pas pe care îl fac ca viață lor să devină ceea ce visează, Universul le pregătește o surpriză și le ușurează drumul.

Vor ști să profite de toate oportunitățile momentului, iar atunci când sunt în dilemă privind o hotărâre este bine să își asculte intuiția sau să facă alegerea care le place cu adevărat, chiar dacă poate nu le aduce cele mai multe beneficii pentru moemnt. Pe termen lung însă vor fi mai fericiți, mai relaxați, mai împliniți.

Citește și:

Zodii binecuvântate în Octombrie 2021: Rac

Nativii Rac au ocazia și puterea de a face curat în viața lor în luna Octombrie. Așadar se vor îndepărta de lucrurile și oamenii care doar le consumă energia, care îi țin pe loc, care îi opresc din evoluția lor.

Sunt acum mai hotărâți ca niciodată și au puterea de a face pașii către o nouă direcție, un nou început. Este posibil să facă schimbări în carieră, să aplice pentru un post la care doar visau și acum să fie acceptați, să se înscrie la cursuri importante pentru ei și să fie admiși, poate chiar fac primele demersuri pentru a pleca în altă țară.

În tot cazul, este recomandat ca nativii Rac să îndrăznească în această lună să își atingă cele mai mari dorințe ale lor, căci astrele îi susțin din plin.

Citește și:

horoscop zodii binecuvantate octombrie 2021 Foto: AstroStar/ shutterstock.com

Zodii binecuvântate în Octombrie 2021: Fecioară

Chiar dacă pentru nativii Fecioară luna octombrie pare a fi una dificilă, totuși privind în ansamblu se va dovedi a fi o perioadă minunată.

Astfel că, deși nativii vor simți că se confruntă cu multe obstacole pe care nu vor reuși să le depășească, ci mai degrabă în fața cărora trebuie să se adapteze sau să schimbe cursul lucrurilor, confruntându-se cu acel cunoscut disconfot cu care vine fiecare schimbare importantă din viața noastră, ei bine în esență Universul le blochează doar acele căi care nu sunt cele mai bune pentru nativi, determinându-i, ghidându-i astfel să meargă în direcția care le va aduce fericire, împlinire, succes.

Nimic nu pare a fi întâmplător în viața nativilor Fecioară în luna octombrie. Tot ceea ce trebuie să facă este să nu renunțe, să meargă mai departe.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc