Setari Cookie-uri

Top 5 Zodii binecuvântate în luna Octombrie 2021

Horoscopul lunii Octombrie 2021 scoate în evidență câteva zodii care pot profita din plin de energiile astrale ale acestei perioade, bucurându-se de succes în diferite domenii ale vieții. Vă invităm să descoperiți care sunt zodiile binecuvântate în luna lui Brumărel.

Zodii binecuvântate în Octombrie 2021: Capricorn

Dacă până acum lista lucrurilor de rezolvat devenea tot mai lungă, în luna octombrie nativii Capricorn se bucură de claritate în gânduri și de ajutor astral. Astfel că vor primi energie astrală, obstacolele se ridică din calea lor și vor reuși să rezolve într-o lună cât n-au reușit într-un an.

Este o perioadă propice pentru a finaliza unele aspecte din trecut care rămăseseră atârnate în viața lor prezentă, pot încheia unele demersuri care durau de ani de zile, pot începe acum ceea ce nu au resuit în ani și pot obține unele rezultate ale unor proceduri de lungă durată.

Nativii Capricorn se vor simți eliberați în această lună, se vor simți eficienți, li se împlinesc dorințe, vor avea mai mult timp pentru ei și pentru cei dragi.

Citește și:

Zodii binecuvântate în Octombrie 2021: Pești

Luna octombrie le aduce nativilor Pești noroc la bani, prin diferite oportunități financiare, iar partea cea mai frumoasă a acestei perioade constă în aceea că în sfârșit nativii Pești pot munci ceea ce le place, pot iniția proiecte după credințele și valorile lor.

Mai mult decât atât, au șansa să demareze un proiect profitabil împreună cu o persoană dragă, poate chiar cu partenerul de viață, dând startul unei afaceri în familie. Vor munci mult, însă o vor face cu plăcere.

Veniturile nativilor Pești se pot îmbogăți pentru o perioadă lungă de timp, dacă îndrăznesc să își asculte intuiția și să se lase ajutați de cei dragi.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc