Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Noiembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte

În luna noiembrie 2021 Horoscopul Dragostei vine cu multe vești pentru fiecare zodie în parte, cu provocări și chiar cu o energie emoțională aparte. Descoperă ce rezervă astrele în plan sentimental zodiilor în noiembrie 2021.

Horoscopul Dragostei în noiembrie 2021: Rac

În luna noiembrie nativii Rac pot fi prea sinceri și este nevoie să aibă grijă cum aleg cuvintele, pentru a nu răni persoană iubită. Spre finalul lunii se vor simți mai relaxați și por petrece momente romantice alături de partenerul de viață.

Nativii singuri au nevoie să își rezolve responsabilitățile pentru această lună, să își găsească echilibrul interior și abia apoi să se simtă deschiși în fața celorlalți și gata să cunoască persoane noi. Până atunci, rămân focusați pe planul profesional.

Horoscopul Dragostei în noiembrie 2021: Leu

Luna noiembrie este plină de provocări pentru nativii Leu, care vor dori să rezolve sau să schimbe unele aspecte ale relației pe care o trăiesc. Așadar, fie vor pune direct cărțile pe masă, fie vor alege o abordare mai blândă, însă mai anevoioasă pentru a-și expune părerile și nevoile.

Citește și:

Nativii singuri vor avea curajul să își exprime sentimentele față de o persoana pe care o admira de mult timp și până acum nu au avut puterea de a-i arăta acesteia ce sentimente îi poartă. Vor face primul pas și îl vor face cu stil, căci sunt cuceriotri în această lună, șarmanți și învăluiți în norocul pe care astrele îl aduc acestor nativi în luna noiembrie.

horoscopul dragostei noiembrie 2021 leu Foto: chairoij/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei în noiembrie 2021: Fecioară

Nativii Fecioară vor avea tendința de a despica firul în patru în această săptămâna, generând o serie de tensiuni și certuri. Însă intuiția Fecioarelor este foarte bună, pentru că prin această atitudine reușesc să rezolve din problemele zilnice, să schimbe rutina și astfel să aducă dinamism în relația lor.

Citește și:

Nativii singuri vor dori să se implice într-o relație, însă se hotărăsc cu greu, tocmai din pricina atitudinii lor un pic mai critică decât de obicei.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc