Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Capricorn: Universul vă surprinde aducându-vă iubire intensă, bucurie și împlinire

Anul 2022 este un an al maturizării în carieră, o maturizare la care munciți de multă vreme și acum parcă toate lucrurile se așază la locul lor. Totodată, este un an în care astrele aduc noroc în dragoste și în relații în general.Citește previziunile astrale complete în 2022 pentru nativii Capricorn.

Previziuni astrologice generale în 2022 pentru Capricorn

Anul 2022 începe cu entuziasm în zona carierei, unde noi proiecte răsar promițătoare, iar nativii Capricorn sunt implicati 100%.

Așadar vor avea mult de muncă, însă nu trebuie să neglizeje viața de familie.

Nativii primesc creativitate și pot găsi acum soluții la diverse blocaje din viața lor financiară. Fie au o idee strălucită în afaceri, fie găsesc o cale să își dezvolte abilitățile ori se hotărăsc să se înscrie la cursuri de specializare.

Din primăvară vor reuși să mențină ritmul la locul de muncă, însă astrele le pot pregăti unele schimbări majore în viața lor în această perioadă.

Fie este vorba de schimbări în ceea ce privește cuplul, fie în ceea ce privește veniturile. Astfel că unii nativi fie merg mai departe către căsătorie sau copii, fie se despart. Dacă în planul dragostei în cazul unor nativi nu e loc de agitație, atunci poate că se trezesc cu o moștenire de gestionat.

Citește și:

În tot cazul, aceste schimbări le perturbă liniștea, confortul, chiar dacă reprezintă o bilă albă în viața lor.

Vara vine cu poftă de distracție, iar nativii își adună toți prietenii și au grijă ca în fiecare lună să petreacă cumva. Fie pleacă în miniconcedii, fie vizitează o locație pe care visau de mult să o vadă, fie pur și simplu își fac timp să se bucure de prezența celor dragi.

Din toamnă par să se canalizeze din nou pe muncă, însă cumva centrată pe propria lor persoană. Fie este vorba despre proiecte foarte dragi lor, fie de începerea unei afaceri.

horoscop 2022 capricorn Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Capricorn: carieră și bani

Așa cum spuneam mai sus, anul 2022 se canalizează în special pe carieră și relații.

Așadar în carieră au loc evenimente importante, care nu neapărat le aduc bani suplimentari nativilor Capricorn, ci mai degrabă le aduc mulțumire, împlinire, progres.

Citește și:

Așadar au șansa ca în 2022 să se dedice proiectelor de suflet, care le concentrează credințele și pe care le place să le facă, indiferent de sfera de acțiune a acestora. De exemplu se pot implica în proiecte de sustenabilitate, de ajutor pentru ceilalți, de protejare a frumuseților naturii sau a resurselor pământului. Aceste proiecte merg cumva mână în mână cu ceea ce iubesc acești nativi în lume, cu credințele lor despre ceea ce înseamnă o viață mai bună.

Toate acestea le aduc împlinire, iar peste această satisfacție se pot bucura și de prestigiu unii dintre ei.

Așadar cu siguranță au mult de muncă, însă sunt hotărâți să pună cărămidă cu cărămidă pentru visul lor măreț.

Entuziasmul lor va atrage și implicarea altor persoane importante, astfel le va facilita dezvoltarea. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc