Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Capricorn: Universul vă surprinde aducându-vă iubire intensă, bucurie și împlinire

Anul 2022 este un an al maturizării în carieră, o maturizare la care munciți de multă vreme și acum parcă toate lucrurile se așază la locul lor. Totodată, este un an în care astrele aduc noroc în dragoste și în relații în general.Citește previziunile astrale complete în 2022 pentru nativii Capricorn.

Horoscop 2022 Capricorn: dragoste și relații

În ceea ce privește planul sentimental, nativii au nevoie să își mențină echilibrul interior în prima parte a anului, care se dovedește a fi mai zbuciumată. Trebuie să învețe să separe foarte bine munca de casă și să lase grijile și stresul la ușă. Astfel vor păstra atmosfera caldă și armonioasă în cuplu.

Din primăvară devin tot mai implicați în relația lor, sunt focusați pe distracții, pe colecționarea de momente frumoase, pe călătorii, iar această tendință se extinde și pe perioada verii, când chiar vor pune în practică ceea ce și-au propus. Relațiile mature se vor aprofunda, vor deveni mai puternice și nu ar fi de mirare ca nativii Capricorn să facă următorul pas: spre căsătorie sau spre conceperea/adopția unui copil.

Citește și:

În toamnă devin parcă și mai romantici, își găsesc liniștea și fericirea în brațele familiei, iar finalul de an va fi destul de agitat, vizitând toate rudele și bucurându-se de prezența fiecărui om drag în parte.

Nativii singuri au șanse mari să întâlnească marea iubire într-un an atât de activ ca 2022, iar norocul în dragoste vine începând cu lunile primăverii.

Nativii trebuie doar să rămână deschiși în a cunoaște oameni, să călătorească, să nu se teamă să dea startul unor parteneriate, căci extinzându-și conexiunile vor întâlni acea persoană care să le sucească mințile.

Sursa foto articol: ivgaphotographer/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc