Setari Cookie-uri

Semnificația spirituală a zilei 11.11. Pe 11 noiembrie se deschide portalul magic și accesăm puterea divină

Ziua de 11 noiembrie este o perioadă excelentă pentru a face o analiză a vieții noastre, a ne pune în ordine gândurile, a ne învață lecțiile, a înțelege ce ne dorim de la prezent și viitor și de a manifesta visurile noastre. 

11.11 (11 noiembrie) este una dintre zilele importante din an în care Universul ne deschide portalul magic și ne oferă acces la puterea divină. În această zi portalul 11:11 se deschide larg, formând cea mai puternică poartă pentru o manifestare plină de energii magice ce ne vor permite să ne împlinim cele mai importante visuri.

11.11. Ce reprezintă numărul 11 în numerologie?

Din punct de vedere numerologic, 11 este un număr maestru ce deține o vibrație incredibil de creativă și de puternică, ce ne permite ca scopurile, dorințele și intențiile noastre să se manifeste natural și liber. De asemenea, este considerat un număr al trezirii spirituale și poate fi de mare ajutor în activarea unor stări de conștiință extrem de înalte.

Trebuie să învățăm să citim semnele

Citește și:

Atunci când vedem frecvent 11:11 (exemplu - ne uităm la ceas și este 11:11) sau suntem legați de semnul 11, Universul ne poate indică o schimbare pe care urmează să o avem în viața noastră sau, ne poate anunța că va urma o perioadă de trezire spirituală.

Universul, îngerii și ghizii spirituali folosesc numerele că o metode de conectare și comunicare cu noi. Adesea, 1111 este folosit pentru a ne ajuta să fim mai atenți la viața noastră, pentru a ne face să înțelegem că avem nevoie să mergem pe drumul cel bun. Modelul 1111 are, în mod fundamental, legătură cu alinierea la divinitate astfel încât să putem merge pe cele mai spirituale cai pentru sufletul nostru și, de asemenea, să primim vibrațiile de care avem nevoie și pe care ni le dorim.

foto muratart, Shutterstock

Citește și:

Ziua de 11 noiembrie este o perioadă excelentă pentru a face o analiză a vieții noastre, a ne pune în ordine gândurile, a ne învață lecțiile, a înțelege ce ne dorim de la prezent și viitor și de a manifesta visurile noastre.

Fiind sub influența unei energii incredibile, Universul ne cere să ne conectăm cu intuiția noastră și, în același timp, să ne concentrăm pe lucrurile bune pe care dorim să le creăm în viața noastră și să începem să le manifestăm - nu doar pentru propriul nostru scop, ci pentru întreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc