Setari Cookie-uri

Semnificația spirituală a zilei 11.11. Pe 11 noiembrie se deschide portalul magic și accesăm puterea divină

Ziua de 11 noiembrie este o perioadă excelentă pentru a face o analiză a vieții noastre, a ne pune în ordine gândurile, a ne învață lecțiile, a înțelege ce ne dorim de la prezent și viitor și de a manifesta visurile noastre. 

Gândurile noastre vor și foarte puternice. De asemenea, vom avea capacitatea de a crea și a manifesta mai ușor dorințele din interiorul nostru. Gândurile ne ajută întotdeauna să modelăm și să creăm realitatea pe care o trăim, însă în perioada 11.11 vom avea capacitatea de a manifesta totul mult mai repede și de a transforma visurile în realitate.

Semnificația spirituală a zilei 11.11. Pe 11 noiembrie se deschide portalul magic și accesăm puterea divină

În timp ce folosim această putere magică de a ne manifesta cele mai mari dorințe, va trebui să gândim în perspectivă. Nu este un moment bun pentru a grăbi lucrurile deoarece foarte ușor putem ajunge pe un drum pe care nu vrem să mergem, care nu este potrivit pentru noi.

Este bine să avem mintea limpede, să fim atenți la detalii, să ne ascultăm intuiția și să nu ne lăsăm conduși de oamenii din jurul tău, să ne stabilim intențiile personale și să le vizualizăm mai des cu niște vibrații pozitive și armonioase.

Este important ca gândurile noastre să fie pozitive, însă și mai crucial este să fim sinceri cu noi înșine și să ne permitem să reacționăm, să gândim și apoi să luăm măsuri autentice, reale, sincere, venite din inimă.

În timp ce portalul 11/11 este excelent pentru manifestarea visurilor, meditație, conectare cu îngerii, stabilirea intențiilor, ziua de astăzi ne amintește și faptul că nu suntem singuri în această lume. Avem nevoie unul de celălalt și fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce este mai bun pentru a crește împreună și a trăi pe această lume.

Citește și:

Așadar, este important să îi tratăm pe toți cu iubire, cu compasiune, cu amabilitate.

foto main Bruce Rolff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc