Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Vărsător: nativii se îmbogățesc, iubesc pasional și își autodepășesc limitele

Horoscopul anului 2022 se anunță plin de provocări pentru nativii Vărsător, aceștia învățând să comunice mult mai bine, reusid să obțină parteneriate care să le crească veniturile și totodată bucurându-se de iubirea de care au nevoie. Descoperiți previziunile astrale complete ale anului 2022 pentru nativii Vărsător.

Previziuni astrologice generale în 2022 pentru Vărsător

Anul 2022 este un an cu multe lecții pentru nativii Vărsător, însă aceștia sunt pregătiți să le primească, să le asimileze și să le implementeze.

O prima lecție rămâne cea legată de familie și iubire, căci încă de la începutul anului viața amoroasă a acestora și relațiile lor cu membrii apropiați ai familiei suferă o serie de modificări. În principiu, aceste schimbări sunt de bun augur, însă produc un stres suplimentar, tensiuni adiacente, iar nativii învață să rămână calmi, optimiști, puternici și veseli. De exemplu pot afla vestea venirii unui copil în familie, ceea ce este o veste extraordinară, însă implică mobilizarea de noi resurse și, cumva, reorganizarea cuplului și a familiei.

Citește și:

Începând cu primăvara lui 2022, provocările se mută în planul financiar, unde nativii vor avea de învățat cum să economisească banii cât mai bine, căci vor avea nevoie de sume mari. Împinși de nevoi financiare, mulți dintre nativi vor reuși să facă un pas înainte în carieră.

Fie își vor găsi un alt loc de muncă, fie își schimbă domeniul în care activează sau deschid o afacere. În tot cazul, aceste acțiuni venite din nevoi, care îi scot din confortul în care se obișnuiseră deja, le vor aduce câștiguri substanțiale în timp, de aceea ne-am permis să spunem că 2022 este un an în care nativii Vărsător încep să se bucure de câștiguri financiare.

Finalul anului se anunță la fel de aglomerat, însă nativii deja vor avea o listă lungă de lucruri finalizate, care le vor aduce atât mulțumire, cât și suport pentru viitoarele lor acțiuni și planuri.

Citește și:

HOROSCOP 2022 VARSATOR FOTO: Daniel Eskridge/SHUTTERSTOCK.COM

Horoscop 2022 Vărsător: carieră și bani

Încă de la începutul anului 2022 nativii Vărsător își vor concentra atenția pe achiziții și creșterea veniturilor. Este posibil ca unii nativi să își dorească să achiziționeze o casă, să facă unele împrumuturi mari, să deschidă o afacere sau să își găsească un al doilea job.

De asemenea, încă de la începutul primăverii veniturile par să crească pentru acești nativi, urmând ca în a doua jumătate a anului încasările din vienituri fixe să scadă ușor. De aceea, nativii Vărsător sunt îndemnați, pe de o parte, să nu facă cheltuilei excesive în prima parte a anului, ci să încerce chiar să economisească bani, iar pe de altă parte este timpul să găsească alte surse de venit, în special bazate pe parteneriate sau afaceri.

Citește și:

Vara se anunță constantă, echilibrată financiar, iar nativii Vărsător pot avea câteva hopuri financiare de depășit. Cu siguranță vor găși soluții. De asemenea, chiar dacă portofelul nu se îngroașă încă, nativii vor avansa în carieră și în munca lor.

O oportunitate deosebită constă în faptul că aceștia au ocazia să înceapă să facă ceea ce își doresc cu adevărat, să își împlinească un vis mai vechi în doemniul carierei.

Finalul de an este unul bun ca finanțe, chiar dacă va veni însă cu multe responsabilități pentru Vărsători. Aceștia au nevoie să învețe să fie foarte bine organizați și totodată buni strategi pentru a reuși să ducă la bun sfârșit și fără efort prea mare toate taskurile pe care le au. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc