Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Vărsător: nativii se îmbogățesc, iubesc pasional și își autodepășesc limitele

Horoscopul anului 2022 se anunță plin de provocări pentru nativii Vărsător, aceștia învățând să comunice mult mai bine, reusid să obțină parteneriate care să le crească veniturile și totodată bucurându-se de iubirea de care au nevoie. Descoperiți previziunile astrale complete ale anului 2022 pentru nativii Vărsător.

Horoscop 2022 Vărsător: dragoste și relații

Anul 2022 poate începe cu tensiuni în planul amoros pentru nativii Vărsător. Nu ne gândim neapărat la certuri, ci mai degrabă la retragerea în sine a nativilor care pot trece printr-o perioadă cu mult stres la locul de muncă. Astfel că devin mai puțin disponibili în relație, par mai reci și distanți, iar această atitudine nu este bine primită de către partenerul de viață.

Din primăvară lucrurile se îmbunătățesc, nativii Vărsător comunică cu o mai mare ușurință, sunt plini de șarm, iar sex-appeal-ul lor atinge cote maxime.

Sunt cuceritori, iar cei singuri au șanse foarte mari să își găsească sufletul pereche.

Au o intuiție foarte bună în ceea ce privește oamenii, știu să îi citească, le sunt precum cărțile deschise, astfel că le va veni ușor să facă alegerile bune, să spună cuvintele potrivite, să aleagă un cadou care chiar să surprindă și să facă un compliment sincer și apreciat.

Citește și:

Vara este lejeră în planul amoros și totodată intensă. Nativii se bucură de concedii, de natură alături de partenerul de viață, iar pe cât au nevoie de liniște, pe atât vor avea nevoie să își descarce adrenalina. De aceea pot fi percepuți ca imprevizibili de către partenerul de viață.

Toamna și finalul anului reprezintă perioade care le aduc nativilor romatism, căldură interioară, echilibru și veselie. Varsatorii par optimiști, sunt glumeți, energici și își suprind des partenerul de viață cu un gest frumos. De asemenea, plănuiesc mici suprize pentru sufletul pereche, iar relația este înfloritoare.

Anul 2022 este plin de provocări pe toate planurile pentru nativii Vărsător, iar optimismul și organizarea reprezintă armele lor secrete pentru a face față oricărei situații.

Citește și:

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc