Setari Cookie-uri

Pe 13 decembrie Mercur a intrat în Capricorn pentru a ne învăța sa fim prezenți pe deplin în fiecare moment al vieții noastre

Mercur, mesagerul iute al stelelor, planeta care stăpânește comunicarea, călătoriile, mintea și tehnologia, intră în ambițiosul Capricorn. Ne aflăm intr-un punct solid pentru a ne reconecta la oamenii din jurul nostru. Suntem prezenți pe deplin în fiecare moment al viețîi.

Ce înseamnă Mercur în Capricorn?

Tranzitul a început de pe 12 decembrie și va continua până pe 8 ianuarie, când Mercur va părăsi acest semn de pământ pentru a intra în zodia Vărsător.

Capricornul este cunoscut că liderul pragmatic al zodiacului. Acesta este un semn condus de Saturn, planeta responsabilității și a karmei care este aici pentru a ne învăța lecțiile pe care trebuie să le învățăm în această viață. Capricornul este strâns legat de o atitudine de seriozitate, structură și ambiție - mai ales când vine vorba de carieră și plan financiar.

Cu Mercur se mută în Capricorn, cu toțîi avem ocazia de a aduce un val nou de energii pozitive în viața noastră. Ne concentrăm mai mult pe comunicare și productivitate, încercând să luptăm pentru succesul pe care ni-l dorim pe plan profesional.

Citește și:

Mercur în Capricorn ne oferă impulsul și ambiția de care avem nevoie pentru a provoca orice gânduri ale minții, în special pe cele legate de carieră.

Iată ce ne pregătesc astrele pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Berbec

În aceste săptămâni Universul îți spune să îți îndrepți atenția asupra vieții profesionale și a pe legăturii pe care o ai cu succesul. Mercur în Capricorn îți amplifică capacitatea de concentrare a minții tale și te ajută să vii cu idei și soluții noi, interesante, la provocările pe care le ai. Crede în tine.

Horoscop Taur

Cum Capricornul este tot semn de pământ, ca și tine, s-ar putea să simți această energie mai intens decât celelalte zodii. Dai dovadă de curaj, ieși din zona de confort și te concentrezi pe obiective îndrăznețe. Acest tranzit îți amplifică și perspectiva pozitivă, ajutându-te să realizezi că merită să lupți pentru ce îți dorești.

Citește și:

Horoscop Gemeni

În următoarele săptămâni te concentrezi pe transformare. Acesta este un moment minunat pentru a îți reevalua obiectivele pe termen lung și pentru a încerca să îți dai seama dacă acestea încă se potrivesc cu personalitatea, cu viața pe care o trăiești și cu valorile tale.

Horoscop Rac

În această perioadă încerci să îți dai seama cum să îi implici pe cei din jurul tău în obiectivele și planurile tale pe termen lung. Simți că ești puțin singură și îți dorești din tot sufletul să schimbi asta și să lucrezi mai mult la relațiile pe care le ai cu cei dragi.

Horoscop Leu

Este momentul să faci un bilanț al vieții tale profesionale și să stabilești dacă ești acolo unde vrei să fii. Simți că mergi pe drumul potrivit? Te simți deconectată de la visurile și pasiunile tale? Răspunde-ți sincer la aceste întrebări astfel încât să știi ce ai de făcut pe mai departe.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Acest tranzit îți infuzează spiritul cu mai multă ambiție și energie ca niciodată. Poți realiza aproape orice îți propui sub această influență - mai ales dacă înveți cum să te conectezi verbal și emoțional la oamenii din jurul tău și cum să îți împărtășești sentimentele cu aceștia.

Horoscop Balanță

În această perioadă atenția ta trebuie să se îndrepte asupra vieții tale și a modului în care vrei să trăiești în următoarea perioadă. Se întâmplă multe lucruri neașteptate și trebuie să șții cum să gestionezi schimbările pe care Universul ți le aduce, cum să te adaptezi la ele și ce ai de făcut pe viitor.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc