Setari Cookie-uri

Pe 13 decembrie Mercur a intrat în Capricorn pentru a ne învăța sa fim prezenți pe deplin în fiecare moment al vieții noastre

Mercur, mesagerul iute al stelelor, planeta care stăpânește comunicarea, călătoriile, mintea și tehnologia, intră în ambițiosul Capricorn. Ne aflăm intr-un punct solid pentru a ne reconecta la oamenii din jurul nostru. Suntem prezenți pe deplin în fiecare moment al viețîi.

Horoscop Scorpion

De obicei ești foarte conectată la emoțiile tale. Însă, în timpul acestui tranzit, Universul te ajută să ai o legătură mai profundă cu gândurile tale. Te raportezi la latura la logică, permițându-ți să găsești soluții importante, mai degrabă decât să reacționezi pe baza emoțiilor.

Horoscop Săgetător

În această perioadă ai ocazia să arunci o privire atentă asupra planurilor tale pe termen lung pentru a vedea dacă te conectezi cu ele la nivel spiritual sau dacă este timpul să dai pagina și să începi un nou capitol. Totul depinde doar de tine, alege cu sufletul și lasă-te condusă de intuiție.

Horoscop Capricorn

Planeta comunicării și a informațiilor dansează prin semnul tău acum, draga mea născută în zodia Capricorn, ajutându-te să te conectezi cu alți oameni și să înveți lucruri noi. Îți dorești mai mult ca oricând să profiți de acest impuls de energie și să ieși din zona de confort pentru a te bucură de toate noutățile care ți se întâmplă.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Este posibil ca în această perioadă să ai chef să petreci mai mult timp în propria ta companie. Este important să ții cont de aspectele, planurile sau dorințele pe care le simți astfel încât să îți dai seama cum ai vrea să arate viața ta în viitorul apropiat. Poți face schimbări majore, Universul este de partea ta.

Horoscop Pești

Acest tranzit te ajută să te conectezi puțin mai mult la realitate și să înveți să aduci acele fantezii și visuri puternice din mintea ta în momentul prezent. Îți poți vedea clar viitorul ideal, așa că notează gândurile, ideile și planurile tale și apucă-te de treabă. Totul depinde doar de tine.

foto main mozzyb, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc