Setari Cookie-uri

Horoscopul vibrațional al lui 2022: descifrează puterea numărului personal în Anul Karmic al lui 6

Vibrația anului 2022, an karmic al lui 6, este una cu totul specială, legată de subconștientul nostru, de vindecare profundă, de acceptare și regenerare. Este un an care vizează iubirea de sine și iubirea de semeni, punându-ne față în față cu adevărurile interioare. Vă invităm să descoperiți cum va influența vibrația anului 2022 destinul fiecăruia dintre noi, în raport cu numărul personal al destinului.

Cum calculăm numărul destinului?

Acest număr reprezintă, de fapt, suma redusă (se reduce la o singură cifră) a tuturor cifrelor care alcătuiesc data nașterii.

Să luăm un exemplu: dacă cineva este născut pe 30 ianuarie 1986, calculul se face astfel: 30.01.1986 ->> 3+0+0+1+1+9+8+6=28, iar 2+8=10, iar 1+0=1, așadar numărul destinului este 1.

Mai departe, pentru a constitui numărul vibrațional personal al lui 2022 (2+0+2+2=6), adunăm numărul destinului cu 6.

Așadar 1 (obținut mai sus din data nașterii)+6=7. Acesta va fi numărul vibrațional în 2022 pentru persoanele născute în 30.01.1986. Acest calcul se personalizează pentru data de naștere a fiecăruia dintre noi.

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 1

Persoanele care prezintă acest număr final ca vibrație pentru anul 2022 vor simți nevoia să se afirme și totodată să avanseze în viața personală, dar și în carieră.

Citește și:

Se îndreaptă cu pași mari către independență, căutând să se maturizeze în acele domenii din viață unde încă se aflau în umbra cuiva. Această desprindere care va aduce independența și libertatea poate însemna, pentru unii nativi, traversarea unor evenimente cu un mare consum emoțional, fizic sau de alte resurse, cum ar fi cele financiare, pot trece prin procese sau rupturi profunde.

Însă vor ști că au ajuns la un capăt de drum și că, oricât de greu va fi, trebuie să mergă mai departe singuri, stăpâni pe propria lor viață, pe picioarele lor.

Unii pot ajunge lideri, șefi, formatori de opinie.

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 2

Cei conduși de vibrația numărului 2 în anul 2022 au ca puncte forte înțelepciunea și comunicarea.

Citește și:

Vor fi conduși de spiritul dreptății, al corectitudinii, dar și de intense sentimente de înțelegere pentru semeni. Vor avea puterea să înțeleagă motivele tuturor într-un conflict, să medieze situații dificile, să își creeze o echipă de încredere sau un cerc de prieteni, o comunitate de oameni legați prin valori umane și respect.

Acești nativi pot deveni șefi, manageri, mentori sau chiar vindecători. Este nevoie să își urmeze aceste chemări pentru a se bucura de echilibru și armonie în 2022.

horoscop vibrational 2022 numar karmic 6 numarul destinului Foto: aneta malinowska/ shutterstock.com

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 3

Cei care poartă vibrația numărului 3 în 2022 se pot baza pe capacitatea lor extraordinară de a comunica și a crea.

Simțul artistic va fi la cote maxime, iar cei care lucrează în medii ca arta sau sunt persoane publice, activează în showbiz vor fi favorizați. De asemenea, unii nativi pot ieși din umbră în 2022, se pot face remarcați, se afirmă sau chiar devin celebri.

Citește și:

Este un an propice pentru creație, dar și pentru crearea de noi relații. Acești nativi trebuie să rămână deschiși în fațacelorlalți și să nu rateze ocaziile de a cunoaște cât mai mulți oameni.

Toate aceste cunoștințe îi vor ajuta, le vor ridica blocajele, îi vor promova, îi vor învăța. Așadar este bine să lase mintea liberă să creeze și să nu se teamă de interacțiunea cu ceilalți, căci astfel vor merge către succes.

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 4

Vibrația numărului 4 aduce nevoia de organizare și perseverență. Cei ghidați în 2022 de vibrația acestui număr vor învăța să se organizeze mai bine, să fie mai eficienți, mai pragmatici, calculați și motivați.

Lecția lui 4 este să nu uităm să ne urmăm visurile și să încercăm să ieșim din haos, pentru a vedea lumea și viațamai clar.

Citește și:

De asemenea, acești nativi învață să renunțe la amânarea lucrurilor și să fie mai pragmatici, să treacă la acțiune, să ia decizii într-un timp mai scurt și să aibă mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 5

Cei conduși de vibrația lui 5 în 2022 vor descoperi aventura și nevoia de a explora pentru a descoperi, pentru a se regăsi, pentru a găsi răspunsuri la intrebri vechi ce îi macină.

Poate cunoscând oameni noi, locuri noi, citind sau învățând, vor reuși să deschidă acele uși la care au bătut de atât vreme, fără niciun rezultat.

Așadar este timpul pentru încredere, pentru aventură, pentru lărgirea cercului de prieteni și relații. Nativii vor ieși din carapace și se vor bucura de lume. Călătorind pot să descopere energia sau motivația ori inspirația care le lipsea. Oamenii noi pe care îi cunosc le pot oferi spirjin atunci când se confruntă cu blocaje.

Citește și:

Acești nativi pot să facă unele schimbări mari în viața lor, pot renunța la ceva anume pentru a face loc noului în viața lor. Vor fi mai optimiști, mai veseli, mai încrezători și se vor simți mai împliniți după toate experiențele pe care le vor capătă în 2022.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc