Setari Cookie-uri

Horoscopul vibrațional al lui 2022: descifrează puterea numărului personal în Anul Karmic al lui 6

Vibrația anului 2022, an karmic al lui 6, este una cu totul specială, legată de subconștientul nostru, de vindecare profundă, de acceptare și regenerare. Este un an care vizează iubirea de sine și iubirea de semeni, punându-ne față în față cu adevărurile interioare. Vă invităm să descoperiți cum va influența vibrația anului 2022 destinul fiecăruia dintre noi, în raport cu numărul personal al destinului.

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 6

Pentru nativii ghidați de vibrația numărului 6 în 2022 se anunță un an plin de responsabilități, de noi sarcini, de situații neprevăzute, însă toate acestea au ca scop obținerea unor realizări importante.

Așadar este bine ca nativii să nu dea înapoi în fața provocărilor, este bine să accepte oportunitățile și să mergă înainte, chiar și când cred că nu au nicio șansă de a reuși. Pentru că 2022 le va aduce multe lecții privind drumul complex către succes, încărcat cu emoții diverse și gânduri contradictorii, cu momente de motivație exacerbată combinate cu neîncredere și deziluzie.

Într-adevăr, anul 2022 poate fi resimțit de către nativi ca fiind unul răvășitor, obositor, însă plin de lecții bune, de mulțumire și împlinire.

Citește și:

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 7

Vibrația numărului 7 crește atenția către detaliu, dar și către înțelegerea personală a situațiilor care se succed în viață. Cu alte cuvinte, persoanele ghidate în 2022 de energia numărului 7 trebuie să treacă evenimentele prin propria lor minte, cernând cu propria logică și înțelegere ceea ce se întâmplă, fără a lua de bună opinia altora. Și este bine să dea curs acestor direcții, pentru că altfel riscă să fie păcăliți, înșelați sau chiar să devină victima unui șantaj.

De asemenea, chiar ei pot detecta o eroare, o greșeală, o stricăciune prin atenția către detaliu pe care vor avea tendința să o dezvolte în 2022. Chiar dacă această tendința de a fi meticuloși și de a analiza de câteva ori o situație pare să le încetinească ritmul, totuși atitudinea aceasta devine scutul lor în față diverselor pericole care se pot ivi.

Citește și:

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 8

Vibrația numărului 8 aduce cu sine asumarea puterii, deprinderea unui spirit hotărât, precum și atenția către lucrurile și valorile materiale.

Cei ghidați de vibrația acestui număr vor învăța nu neapărat să aibă grijă de bunurile lor, ci mai degrabă să le investească pentru a obține venituri mai mari. Aceste persoane pot începe acum o afacere , căci vor avea resursele să o gestioneze.

Trebuie să rămână totuși atenți la modul în care tratează relațiile cu ceilalți, pentru a nu cădea în extrema negativă a succesului, aceea în care partea materială devine mai importantă decât relațiile interumane.

Horoscop vibrațional 2022: Vibrația numărului 9

Numărul 9, fiind și cel mai mare, aduce cumva o vibrație superioară numerelor precedente, dar care vizează în special latura spirituală, împlinirea, fericirea, armonia.

Citește și:

Cei ghidați de vibrația acestui număr nu se vor orienta neapărat către câștigurile financiare, deși este bine de punctat că bogăția o vor obține cu ușurință, deci se vor bucura de noroc în acest domeniu. Aceștia se vor orienta mai degrabă către vindecare interioară, către găsirea scopului în viață, a menirii lor, dobândind astfel armonia și echilibrul de care aveau nevoie.

Acești nativi pot trece în 2022 prin mai multe procese de transformare interioară, astfel că anul 2022 poate fi resimțit pe de-o parte ca fiind unul minunat, dar pe de altă parte ca fiind obositor.

Foto articol: marymyyr/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc