Setari Cookie-uri

Solstițiul de iarnă, moment magic ce deschide cerurile. Îi suntem datori sufletului nostru să fim fericiți 

Se inițiază un ciclu complet nou care ne va motiva să stabilim strategii, să facem planuri și să ne structurăm viitorul. Universul ne spune să ne așteptăm să simțim o conexiune și o responsabilitate mai mare față de scopul sufletului nostru. Putem crea orice alegem să creăm.

Solstițiul de iarnă 21 decembrie 2021 reprezintă începutul iernii astronomice. Acesta este legat de mișcarea anuală a Soarelui pe sfera cerească, ce reprezintă consecința mișcării reale a Pământului în jurul Soarelui. Ziua de 21 decembrie este cea mai scurtă zi din an însă, de acum și până la echinocțiul de primăvară, ziua începe să crească treptat până când va fi din nou egală cu noaptea. Până la 21 iunie 2022, durata zilelor va crește, iar cea a nopților va scădea.

Solstițiu înseamnă „soare nemișcat”. În emisfera nordică, 21 decembrie este prima zi de iarnă astronomică

Solstițiile sunt evenimente importante, în care un ciclu se termină și începe altul. În fiecare an, la mijlocul lunii decembrie, Soarele ajunge în cel mai sudic punct.

Citește și:

Se inițiază un ciclu complet nou care ne va motiva să stabilim strategii, să facem planuri și să ne structurăm viitorul. Universul ne spune să ne așteptăm să simțim o conexiune și o responsabilitate mai mare față de scopul sufletului nostru. Putem crea orice alegem să creăm.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Este momentul să faci pace cu trecutul. Este momentul să te eliberezi de toate gândurile negative și sentimentele dureroare pentru a te putea vindeca cu adevărat.

Taur - Este momentul să te vindeci și să îți dai seama cât ești de norocoasă. Trăiește în prezent și nu te mai concentra pe tot ce ți s-a întâmplat în trecut.

Gemeni - Nu te mai ascunde. Spune ce simți. Renunță la măști și arată cine ești cu adevărat. Oamenii din jurul tău vor aprecia sinceritatea ta și te vor susține necondiționat.

Citește și:

Rac - Profită de această perioadă și dă-ți seama ce te face fericită. Este momentul să fii sinceră cu tine și să înțelegi de ce ai nevoie în viață. Poți face schimbări importante pentru viitorul tău.

Leu - Trăiește în momentul prezent. Nu te mai pierde în amintiri și nici nu te mai stresa foarte mult cu privire la viitor. Fii recunoscătoare pentru ceea ce ți se întâmplă acum - pentru că acum este viața ta.

Fecioară - Bucură-te cu fiecare clipă de această perioadă pentru că este una cu adevărat magică pentru tine. Universul are planuri frumoase și ți le arată pe parcurs. Nu grăbi nimic pentru că riști să pierzi oportunități frumoase.

Balanță - Nu-ți fie teamă de ce urmează să se întâmple. Ieși din zona de confort pentru că acolo se întâmplă viața adevărată. Bucură-te de această călătorie specială pe care o începi acum.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    20 Decembrie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc