Setari Cookie-uri

Solstițiul de iarnă, moment magic ce deschide cerurile. Îi suntem datori sufletului nostru să fim fericiți 

Se inițiază un ciclu complet nou care ne va motiva să stabilim strategii, să facem planuri și să ne structurăm viitorul. Universul ne spune să ne așteptăm să simțim o conexiune și o responsabilitate mai mare față de scopul sufletului nostru. Putem crea orice alegem să creăm.

Scorpion - Nu-ți fie teamă să faci schimbările pe care sufletul tău le consideră importante. Nu mai aștepta ca oamenii din jurul tău să îți spună cum să trăiești viața.

Săgetător - Crede în tine cu tot sufletul tău. Este posibil că în această perioadă să ai parte de un început neașteptat. Privește acest capitol ca pe o surpriză din partea Universului și bucură-te de ea.

Capricorn - Nu îți fie teamă să spui ce ai pe suflet. Nu îți fie teamă să vorbești deschis cu oamenii din jurul tău - doar așa vei crea relații frumoase, mature, sincere și deschise.

Vărsător - Pregătește-te pentru mici surprize speciale din partea Universului. Această perioadă va fi una cu adevărat magică dacă faci un pas în spate și îi permiți divinității să îți arate ce plan are pentru tine.

Citește și:

Pești - Ai răbdare și nu mai grăbi timpul. În loc să îți dorești atât de mult la destinație, bucură-te de călătorie și alege să fii recunoscătoare pentru tot ce trăiești.

foto main Angyalosi Beata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc